Ugrás a tartalomhoz
EN

Mindennapok 2.0 Számla

Mindennapok 2.0 Számla

Kedvezményes bankszámlavezetés jövedelemfeltétel nélkül.

Önnek ajánljuk a Mindennapok 2.0 Számlát, ha

 • szereti bankügyeit személyesen, bankfiókban intézni
 • kedvező havi díjú bankszámlát keres.

Azért érdemes a Mindennapok 2.0 Számlát választania, mert

 • havonta az első két alkalommal díjmentesen vehet fel készpénzt belföldi ATM-ből, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről,*
 • kedvező a közüzemi számlák (például közös költség, villanyszámla) kiegyenlítésére megadott csoportos beszedési megbízások, illetve az állandó átutalási megbízások teljesítésének díja,
 • díjmentesen csatlakozhat a DirektNet Internet bankhoz, ahol csoportos beszedési megbízását, illetve állandó átutalási megbízását is megadhatja.

EBKM: 0,01%

ÉRDEKEL

Hogyan tud nyilatkozni az ingyenes készpénzfelvételről?
Egyszerűen, néhány kattintással nyilatkozhat a DirektNet internetbankon keresztül, vagy személyesen bármelyik bankfiókunkban.

Váltson most Mindennapok 2.0 Számlára, mert bankot váltani sokkal egyszerűbb, mint gondolná! Győződjön meg róla a "Tippek, ötletek" részben.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

Segítünk Önnek a bankváltásban!

Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott állandó átutalásait, csoportos megbízásait és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz. 

  Bankszámlanyitáshoz nem kell mást tennie, mint felkeresni bármelyik Raiffeisen bankfiókot, és nyitnia egy Mindennapok 2.0 Számlát!
  Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére, ehhez egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és állandó átutalásait és csoportos beszedési megbízásait (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új bankszámlájára.
  Az sem probléma, ha bankszámlahitel kapcsolódik jelenlegi számlájához. Bankunknál a meglévő hitelkeretével azonos, vagy akár nagyobb összegű bankszámla-hitelkeretet igényelhet.
 • Nem kerül pénzzavarba, ha bankszámlahitelt igényel számlájához! Már a számlanyitásakor igényelhet hitelkeretet, melynek nagysága a 3. hónap után a rendszeres havi jóváírások akár 100%-át, a 6. hónap után annak 200%-át is elérheti.
 • Igényeljen havidíjmentes devizaszámlát! Devizaszámla-vezetés a leggyakoribb devizanemekben: euró, svájci frank, angol font és USA dollár.
  Számalnyitáshoz kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok
 1. személyi igazolvány
 2. lakcímkártya
  Ahhoz, hogy jövedelme az új Mindennapok 2.0 Számlájára érkezzen, nem kell mást tennie, mint kitöltenie a jövedelem-átutalásra vonatkozó nyomtatványt.
  Korábbi bankszámlájához kapcsolódó csoportos beszedési megbízásait, állandó átutalásait egyetlen nyomtatvány kitöltésével áthozhatja új számlájára!
Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát is.
  Felvesszük a kapcsolatot
 • a korábbi bankjával,
 • azokkal a szolgáltatókkal, amelyek díjait állandó átutalással vagy csoportos beszedési megbízással számlájáról egyenlíti ki,
 • jövedelem-átutalás esetén a munkáltatójával.
Az ügyintézést a kitöltött nyomtatványok alapján a bank elvégzi, Önnek nincs ezzel teendője.
  TIPP: Igényeljen bankszámlájához OneCard Bankkártyát, mely azonnali kedvezményeket nyújt vásárláskor!
  Az ügyintézés eredményéről értesítjük.

Szeretne bankszámlát nyitni?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!