Ugrás a tartalomhoz

Mindennapok 2.0 Számla

Mindennapok 2.0 Számla

Számlavezetési szolgáltatás - Mindennapok 2.0 Számla jövedelemfeltétel nélkül

Önnek ajánljuk a Mindennapok 2.0 Számlát, ha

 • szereti bankügyeit személyesen, bankfiókban intézni
 • kedvező havi díjú bankszámlát keres.

Azért érdemes a Mindennapok 2.0 Számlát választania, mert

  havonta az első két alkalommal díjmentesen végezhet készpénzfelvételt belföldön ATM-ből, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről,*
  kedvező a közüzemi számlák (például közös költség, villanyszámla) kiegyenlítésé¬re megadott Beszedés, illetve a Rendszeres átutalások teljesítésének díja,
  díjmentesen használhatja az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást.

EBKM: 0,01%

ÉRDEKEL

Hogyan tud nyilatkozni az ingyenes készpénzfelvételről?
Egyszerűen, néhány kattintással nyilatkozhat az inetrnetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban -  Raiffeisen DirektNeten, vagy személyesen bármelyik bankfiókunkban.

Váltson most Mindennapok 2.0 Számlára, mert bankot váltani sokkal egyszerűbb, mint gondolná! Győződjön meg róla a "Tippek, ötletek" részben.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

 

Raiffeisen Hűségprogram

                         Raiffeisen Mastercard bankkártyája mostantól még több lehetőséget tartogat Önnek. Használja bankkártyáját, gyűjtse a hűségpontokat, majd váltsa azokat kuponokra!
Részletekért kattintson ide!

Segítünk Önnek a bankváltásban!

Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott rendszeres átutalásait, beszedéseit és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz.

  Bankszámlanyitáshoz nem kell mást tennie, mint felkeresni bármelyik Raiffeisen bankfiókot, és nyitnia egy Mindennapok 2.0 Számlát!
  Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére, ehhez egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és Rendszeres átutalásait és Beszedéseit (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új bankszámlájára.
  Az sem probléma, ha Folyószámlahitel kapcsolódik jelenlegi számlájához. Bankunknál a meglévő hitelkeretével azonos, vagy akár nagyobb összegű bankszámla-hitelkeretet igényelhet.
 • Nem kerül pénzzavarba, ha folyószámlahitelt igényel számlájához! Már a számlanyitásakor igényelhet hitelkeretet, melynek nagysága a 3. hónap után a rendszeres havi jóváírások akár 100%-át, a 6. hónap után annak 200%-át is elérheti.
 • Igényeljen havidíjmentes devizaszámlát! Devizaszámla-vezetés a leggyakoribb devizanemekben: euró, svájci frank, angol font és USA dollár.

 

Visszahívást kérek

Megnyitom online

 

1. Számlanyitáshoz kérjük, látogasson el a Raiffeisen számlaválasztójára.
2. Kalkulátorunk segítségével válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb számlát és bankkártyát
3. Az online számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:
 • a. Magyar személyi igazolvány/útlevél,
 • b. lakcímkártya.
4. Adja meg a kért adatokat és fogadja el a nyilatkozatokat
5. Azonosítsa magát videóhívás keretein belül
6. Sikeres azonosítás után, amennyiben a számlanyitásnak nincs egyéb akadálya, a videohívás alapján a Bank elvégzi, Önnek nincs ezzel teendője és a szerződéseket elektronikusan megküldjük az Ön részére.
TIPP: Igényeljen bankszámlájához betétikártya-szolgáltatást - VertiCard bankkártyát vagy ha dombornyomott kártyát részesíti előnyben akkor a OneCard Bankkártyát!
  Számalnyitáshoz kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok
 1. személyi igazolvány/jogosítvány/útlevél,
 2. lakcímkártya
  Ahhoz, hogy jövedelme az új Mindennapok 2.0 Számlájára érkezzen, nem kell mást tennie, mint kitöltenie a jövedelem-átutalásra vonatkozó nyomtatványt.
  Korábbi bankszámlájához kapcsolódó Beszedéseit, Rendszeres átutalásait egyetlen nyomtatvány kitöltésével áthozhatja új számlájára!
Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát is.
  Felvesszük a kapcsolatot
 • a korábbi bankjával,
 • azokkal a szolgáltatókkal, amelyek díjait Rendszeres átutalással vagy Beszedéssel számlájáról egyenlíti ki,
 • jövedelem-átutalás esetén a munkáltatójával.
Az ügyintézést a kitöltött nyomtatványok alapján a bank elvégzi, Önnek nincs ezzel teendője.
  TIPP: Igényeljen bankszámlájához Bankkártya-szolgáltatást [OneCard Bankkártyát], mely azonnali kedvezményeket nyújt vásárláskor!

Szeretne bankszámlát nyitni?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!