Nálunk Ön is bajnok lehet!

Nálunk Ön is bajnok lehet

A Raiffeisen Bank magánszemély ügyfeleként részt vehettek promóciónkban, ahol értékes ajándékok várják a dobogós helyezetteket!

 

Promóció időszaka: 2018. május 14-től – 2018. június 21-ig tartott

 

Amennyiben a promócióban érvényes regisztrációt küldött be, a Bank, a regisztráció során megadott e-mail címen – legkésőbb 2018.június 29-ig – értesíti az eredményről.

 

Nyeremények
Az első 3 játékos, akik teljesítették a feltételeket és a legtöbbször használták vásárlásra a promóciós időszakban bármely Raiffeisen bankkártyájukat, az alábbi ajándékok egyikét kaphatják:

I. díj: Samsung UE 50 MU6122 4K UHD Smart LED televízió
II. díj: Apple iPad (9,7" 32 GB, wifivel, asztroszürke)
III. díj: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016 fekete tablet wifivel)

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A számlacsomagok és bankkártyák részletes feltételeit az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági Üzletszabályzat, és a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista a Díjnullázó Plusz, Aktivitás 2.0, Mindennapok 2.0, Bázis 2.0 számla esetében a Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatások Kondíciós Lista, a Prémium Gold és a Prémium Select számla esetében a Premium Banking Kondíciós Lista, a Kiemelt Plusz számla esetében a Kiemelt Plusz Dolgozói Csomag Kondíciós Lista tartalmazza. A Promóciós Szabályzat ide kattintva érhető el, valamint megtalálható a Bank Hirdetményei között, illetve bankfiókjainkban. A Promócióban megadott adatai kezelésére a Promóciós Szabályzatban foglaltak az irányadók.

 

A számlatermékek az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak.