Az RBI együttműködési megállapodásra lépett a Banco Santanderrel

Hír

A bécsi központú Raiffeisen Bank International (RBI) és a spanyol Banco Santander, S.A. nemrég együttműködési megállapodást kötöttek egymással a vállalati ügyfelek egymáshoz történő kölcsönös kiközvetítésére és kiszolgálására vonatkozóan. A partnerbankok közös szolgáltatási programja különösen a kis- és középvállalkozásokat és a nagy nemzetközi vállalatokat célozza meg a program által érintett országokban.

Míg az RBI tevékenysége Közép- és Kelet-Európára (a KKE-régióra) összpontosul, a Banco Santander egész Európában és az amerikai kontinensen is jelen van.

Peter Lennkh, az RBI igazgatóságának nagyvállalati banki tevékenységért felelős tagja elégedettségének adott hangot a megállapodás kapcsán: "Az együttműködés hozzáadott értéket teremt mindkét fél ügyfelei számára, és ezáltal megszilárdítja pozíciónkat mint megbízható partnert az ügyfelek körében." Javier Arias, a Banco Santander nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója a következőket fűzte hozzá ehhez: "Ez ügyfeleinknek és nekünk egyaránt előnyös. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen megbízható partnerbankot ajánlhatunk azoknak az ügyfeleinknek, akik más országokra is ki szeretnék terjeszteni tevékenységüket."

Máris létrejöttek az első ügyletek az együttműködési megállapodás keretében.