Külföldi egyetemi szemeszter a Raiffeisen Bank régi és új ügyfeleinek

Sajtóközlemény

A világ különböző pontjain, például az USA-ban, Kínában, vagy éppen Ausztráliában működő 25 színvonalas egyetem közül választhatnak a Raiffeisen Bank ügyfelei illetve gyermekeik. A Raiffeisen Szemeszter programban egy teljes egyetemi félév tandíjára és a megélhetési költségekre lehet pályázni. Jelentkezni 2017. szeptember 15-ig lehet.

A kezdeményezés része a bank ügyfélkapcsolatokat erősítő törekvésének, ezért kizárólag régi és új számlavezető magánszemély ügyfelei számára érhető el a program, amelynek révén a külföldi részképzéssel szakmailag előre léphetnek és életre szóló élményeket szerezhetnek a résztvevők. A választható egyetemek minden szakot lefednek a jogtól a társadalomtudományon át a művészeti tanulmányokig. Az öt nyertes pályázó 2018. első szemeszterében vehet részt a képzésben.

A programra a szemeszter.raiffeisen.hu címen elérhető weboldalon lehet jelentkezni. A lebonyolításban egy külföldi felsőoktatásra specializálódott szervezet, az IEC (International Education for Global Minds) a Raiffeisen Bank és a diákok partnere, akik a szakmai felkészítéstől az egyetemi jelentkezésen át a vízumig minden fontos kérdésben segítik majd a résztvevőket.