Hírek, közzétételek

Novak Djokovic együttműködési megállapodást írt alá a Raiffeisen Bank Internationallel

Hír

A szerb teniszcsillag, Novak Djokovic és a bécsi központú Raiffeisen Bank International AG (RBI) ma bejelentették, hogy együttműködésre lépnek egymással. A rekordidő óta, 316 hete a tenisz-világranglista élén álló Djokovic az RBI és leányvállalatai márkanagykövete lesz a közép-kelet európai (KKE) régióban. A Raiffeisen támogatást nyújt továbbá Novak Djokovic közelmúltban Belgrádban létrehozott Teniszakadémiája számára.
 
"Hatalmas megtiszteltetés nekem, hogy a Raiffeisen márkanagykövete lehetek, és együttműködhetünk egy számomra nagyon fontos projekt, a belgrádi Akadémiám működtetésében. Az RBI segít lehetőséget teremtenem a fiatal teniszezőknek arra, hogy a pályán és azon kívül is valódi bajnokokká váljanak. Sportpályafutásom során felbecsülhetetlen segítséget jelentett, hogy egy rendkívül felkészült csapatot tudhattam magam mellett. Ezért szeretnék ugyanilyen körülményeket biztosítani akadémiámon a teniszezők elkövetkező generációinak. A Raiffeisen partnerként fontos szerepet tölt be ebben a törekvésemben: együtt dolgozunk azon, hogy ez a sportág nagyszerű eredményeket érhessen el" - nyilatkozta Novak Djokovic. 
 
"Célunk, hogy a leginkább ajánlott bankká váljunk, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Novak Djokovic a nevét adja ehhez a törekvésünkhöz. Ő a KKE-régió egyik - ha nem "a" - legsikeresebb és legnépszerűbb sportolója. Nagyon hasonló értékeket vallunk vele, ezért meggyőződésünk, hogy az együttműködés közte és bankunk között tökéletes párosítás" - mondta Johann Strobl, az RBI vezérigazgatója.
 
Az együttműködés három évre szól, és a felek döntése szerint meghosszabbítható. A Raiffeisen az akadémiának nyújtott általános támogatáson kívül hozzásegíti a fiatal teniszezőket ahhoz, hogy ifjúsági tornákon induljanak. Novak Djokovic nemcsak a Raiffeisen reklámjaiban és közösségimédia-eseményein szerepel majd, hanem részt vesz a bank kiemelt rendezvényein is. A szereplésével készült első reklámfilm forgatása Monte Carlóban, Djokovic lakóhelyén zajlott, és néhány napon belül kerül adásba a KKE-régióban.
 
Novak Djokovic 82 ATP-tenisztornát nyert, ebből 18 Grand Slam verseny volt. Mind a négy Grand Slam-tornát megnyerte, legutóbb - kilencedik alkalommal - a februárban megrendezett Australian Opent. A 33 éves teniszező Belgrádban született, nős, két gyermeke van. Több mint hétmillióan követik Facebookon, Instagramon és Twitteren.