Lekötött betét

Az önkormányzat az igényeihez leginkább igazodó futamidő szerint lekötheti szabad pénzeszközeit betétben. A Raiffeisen Banknál történő betétlekötésnek nem feltétele, hogy a Bank vezesse az Önkormányzat költségvetési elszámolási számláját is. Ebben az esetben a Hivatal szabad pénzeszközének lekötése a Raiffeisen elszámolási számlán díjmentes, beleértve a betét lejárata utáni visszautalást is.

Lekötési futamidő: A futamidő az Önkormányzat likviditásának megfelelően határozható meg 1 napostól 12 hónapos lekötésig.

Kamat: A betéti kamatot a futamidő és az összeg ismeretében az elhelyezés időpontjában érvényes pénzpiaci viszonyok alapján, mindenkor egyedi megállapodás alapján ajánlja a Bank.


Hasznos linkek Hasznos linkek

Befektetési tájékoztató, MiFID

$articleLeadImageAlt.getData()

Befektetési szolgáltatások Önre szabva!

2014. február 28. után a Raiffeisen Bank kizárólag azon ügyfelei befektetési szolgáltatásokra vonatkozó vételi megbízásait teljesíti, akik kitöltötték és Bankunktól megkapták a kiértékelt új Befektetői (MiFID) kérdőívet.

A Bank azon ügyfelei számára, akik még nem töltötték ki az új Befektetői (MiFID) kérdőívet, kizárólag meglévő befektetési termékeikre vonatkozó eladási megbízásokat (pl. visszaváltás, pozíciózárás) tud végrehajtani. Új befektetési szolgáltatás igényvételéhez, kérjük, töltse ki az új Befektetői (MiFID) kérdőívet.

A kérdőívvel a Bank felméri az Ön

  • befektetési tapasztalatait és
  • pénzügyi kockázatvállalásának biztonságos mértékét,

hogy valóban az Ön számára megfelelő befektetési szolgáltatást adhassa.

Kérjük, töltse ki a Befektetői (MiFID) kérdőívet,
  • a bankfiókban ügyintézőnk segítségével, vagy
  • lerövidítve a bankfióki ügyintézést, látogatása előtt online a "Kérdőív kitöltése" gombra kattintva.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE
 
  Online kitöltés esetén kérjük, a fióki ügyintézéshez feltétlen hozza magával a kitöltött kérdőív azonosító számát, melyet a kitöltés végén sárgával kiemelve talál (a Nyomtatás gombra kattintva PDF fájlként elmentheti és kinyomtathatja).
  • Lakossági ügyfélként kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot, ahol a várakozás elkerülése érdekében előre foglalhat időpontot.

Időpontfoglalás bankfiókba
 
 
  • Ha Ön nem lakossági ügyfél, kérjük, hívja személyes banki tanácsadóját, kapcsolattartóját.
A kitöltött kérdőívet a bankfiókban szükséges aláírnia.
Munkatársaink kiértékelik az Ön által adott válaszokat, és átadják Önnek ennek eredményét.
2014-től már az új, bank által érvényesített eredménye alapján kap a Raiffeisen Banktól Önnek megfelelő befektetési szolgáltatásokat és vonatkozó tájékoztatást.
Kérdés esetén kérjük, hívja a Raiffeisen Direkt, telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-40-48-48-48-as számon.