Ugrás a tartalomhoz
EN

Egyedi Dolgozói Számlacsomagok

Egyedi Dolgozói Számlacsomagok

Számlavezetési szolgáltatás - Egyedi Dolgozói Számlacsomagok kedvezményeket biztosít a Raiffeisen Bankkal Egyedi Dolgozói Csomagra szerződött munkáltatók dolgozói részére.

Az Egyedi Dolgozói Számlacsomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Ön a Raiffeisen Bank szerződött partnerének dolgozója,
 • előnyben részesíti a kedvezményes banki szolgáltatásokat,
 • gyakran használja az alapbanki szolgáltatásokat.

Azért érdemes az Egyedi Dolgozói Számlacsomagot választania, mert

 • ingyenes a számlanyitás,
 • kedvezményes a havi számlavezetési díj,
 • díjmentes az internetes hozzáférés számlájához,
 • egyes kártyák esetén díjmentes az első éves kártyadíj,
 • havonta az első 2 alkalommal díjmentesen vehet fel készpénzt, belföldi ATM-ből, forintban, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről,
 • a választott csomag típustól függően havonta az első 2 vagy 3 alkalommal kedvezményesen vehet fel készpénzt bármely hazai bankautomatából, ha nem nyilatkozott bankunknál az ingyenes készpénzfelvételről,
 • kedvező a közüzemi számlák kiegyenlítésére adott csoportos beszedési megbízások, illetve az állandó átutalási megbízások teljesítésének díja;

EBKM: 0,01%

A bankszámlához kapcsolódó ingyenes, illetve kedvező díjú szolgáltatások mellett az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti:
 

 1. Első éves bankkártyadíj elengedése (Nem dombornyomott Sokoldalú OKOSkártya, VISA Classic), mely kedvezmény társkártyára is érvényesíthető
 2. Akár 6 hónapig díjmentes Mobil Banking szolgáltatás
 3. Kedvezmény a Bankszámlahitel kamatából.
 4. Hitelbírálati díj-kedvezmény Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel, Lakáshitel, Személyi Kölcsön esetén
 5. Kedvezőbb díjazású biztosítások

A részletes feltételeket keresse az aktuális Kondíciós Listában.

Segítünk Önnek a bankváltásban!
Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott állandó átutalásait, csoportos megbízásait és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz.

 
 1. Nem kell mást tennie, mint felkeresni egy Raiffeisen bankfiókot, nyitni egy Egyedi Dolgozói Számlát, és egy nyomtatvány kitöltésével ide utaltatni jövedelmét, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett.
 2. Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére az ügyintézőnknél, melyhez Önnek egyetlen nyomtatványt  kell kitölteni, és állandó átutalásait és csoportos beszedési megbízásait (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új számlájára.
 3. Az sem probléma, ha bankszámlahitel kapcsolódik jelenlegi számlájához, mert az új számlanyitással egyidejűleg igényelhet a más banknál lévő hitelkeretével azonos, vagy akár nagyobb összegű bankszámla-hitelkeretet, így hitelének áthozatalával sem kell foglalkoznia.
  Egyedi Dolgozói Számla nyitására és a kedvezmények igénybevételére a Raiffeisen  Bankkal megállapodást kötött munkáltatók dolgozói jogosultak.
Kérjük, érdeklődjön munkáltatójánál, vagy bármelyik Raiffeisen  bankfiókban a dolgozói számlanyitás lehetőségéről,  valamint a munkáltatójára irányadó feltételekről, vagy írjon a dolgozoiplusz@raiffeisen.hu e-mail címre.        
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Számlanyitáshoz hozza magával személyi  igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, valamint fényképes dolgozói  belépőkártyáját vagy munkáltatói igazolását.
  További  információt kérhet telefonos ügyfélszolgálatunkon, a Raiffeisen Direkten is, a +36-80-488-588-as telefonszámon.