Ugrás a tartalomhoz
EN

Kiemelt Dolgozói Számlacsomagok

Kiemelt Dolgozói Számlacsomagok

Számlavezetési szolgáltatás - Kiemelt Dolgozói Számlacsomagok 0 Ft-os szolgáltatásokkal és további banki kedvezményekkel!

A Kiemelt Dolgozói Számlacsomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Ön a Raiffeisen Bank szerződött partnerének dolgozója,
 • előnyben részesíti a díjmentes és kedvezményes banki szolgáltatásokat,
 • gyakran használja kártyáját vásárlásra,
 • gyakran használja az alapbanki szolgáltatásokat.

Azért érdemes a Kiemelt Dolgozói Számlacsomagot választania, mert

 • a standard számlavezetési ajánlatainknál még kedvezőbb feltételeket kínálunk:
  • ingyenes számlanyitás,
  • ingyenes havi Számlavezetési díj*,
  • díjmentes az internetes hozzáférés számlájához;
  • díjmentes a beszedések teljesítése;
  • díjmentes a betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön,
  • egyes betétikártya-szolgáltatások esetén díjmentes az első éves kártyadíj,
  • havonta az első két alkalommal díjmentesen a készpénzfelvételt belföldön ATM-ből, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről,
  • a választott csomag típustól függően havonta az első két alkalommal végezhet Készpénzfelvételt belföldön kedvezményesen bármely hazai bankautomatából / vagy korlátlan számban kezdeményezhet készpénzfelvételt belföldön kedvezményesen a belföldi Raiffeisen bankautomatákból, ha nem nyilatkozott bankunknál az ingyenes készpénzfelvételről,
  • kedvező az online megadott átutalás belföldön forintban teljesítésének díja.

EBKM: 0,01%

*Minimum a mindenkori havi minimálbér nettó összegének megfelelő egyösszegű havi jóváírás esetén

A bankszámlához kapcsolódó ingyenes, illetve kedvező díjú szolgáltatások mellett az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti:
 

 1. Választott csomag típustól függően bizonyos lakossági betétikártya-szolgáltatások esetében az első éves bankkártyadíj elengedése, mely kedvezmény társkártyára is érvényesíthető
 2. Akár 6 hónapig díjmentes SMS-szolgáltatás - Mobil Banking szolgáltatás
 3. Kedvezmény a folyószámlahitel kamatából.
 4. Hitelbírálati díj-kedvezmény Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel, Lakáshitel, Személyi Kölcsön esetén
 5. Kedvezőbb díjazású biztosítások

A részletes feltételeket keresse az aktuális Kondíciós Listában.

Segítünk Önnek a bankváltásban!
Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott Rendszeres átutalásait, Beszedéseit és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz 

 1. Nem kell mást tennie, mint felkeresni egy Raiffeisen bankfiókot, nyitni egy Kiemelt Dolgozói Számlát, és egy nyomtatvány  kitöltésével ide utaltatni jövedelmét, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett.
 2. Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére az ügyintézőnknél, melyhez Önnek egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és rendszeres átutalásait és beszedéseit (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új számlájára.
 3. Az sem probléma, ha folyószámlahitel kapcsolódik jelenlegi számlájához, mert az új számlanyitással egyidejűleg igényelhet a más banknál lévő hitelkeretével azonos, vagy akár nagyobb összegű bankszámla-hitelkeretet, így hitelének áthozatalával sem kell foglalkoznia.
  Kiemelt Dolgozói Számla nyitására és a kedvezmények igénybevételére a Raiffeisen Bankkal megállapodást kötött munkáltatók dolgozói jogosultak.
Kérjük, érdeklődjön munkáltatójánál, vagy bármelyik Raiffeisen  bankfiókban a dolgozói számlanyitás lehetőségéről,  valamint a munkáltatójára irányadó feltételekről, vagy írjon a dolgozoiplusz@raiffeisen.hu e-mail címre.        
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Számlanyitáshoz hozza magával személyi  igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, valamint fényképes dolgozói  belépőkártyáját vagy munkáltatói igazolását.
  További  információt kérhet telefonos banki szolgáltatásunkon, a Raiffeisen Direkten is, a +36-80-488-588-as telefonszámon.