IGÉNYELJE MOST
 
Negyedévente más ajánlatokkal: most sportra, fogászati kezelésekre, gyógyszertári és optikai vásárlásokrabármelyik műszaki és elektronikai áruházban történő vásárlás utánbármelyik élelmiszerüzletben, hiper- vagy szupermarketben történő vásárlás és hitelkeretből teljesített csoportos beszedés után

 

 

 

 

OneCard Standard Hitelkártya THM: 37,6% OneCard Gold Hitelkártya THM: 39,9% A tájékoztatás nem teljes körű. A OneCard Hitelkártya aktuális kondícióit a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

 

A Kondíciós Lista, a Hitelkártya szerződéses feltételei, és a pénzvisszatérítésre vonatkozó szabályzat elérhetőek a www.raiffeisen.hu/hitelkartya oldalon, valamint országszerte bármely Raiffeisen bankfiókban.
A pénzvisszatérítés összege negyedévente OneCard Gold Hitelkártya esetén legfeljebb 15.000 Ft, OneCard Standard Hitelkártya esetén legfeljebb 10.000 Ft. A pénzvisszatérítés regisztrációhoz kötött.

 

A THM meghatározása a 2018. január 13-án aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A megadott THM érték OneCard Standard Hitelkártya esetén 375.000 Ft-os hitelkeretre, OneCard Gold Hitelkártya esetén a minimális 700.000 Ft-os hitelkeretre és 1 éves futamidőre vonatkozik. A partnerkedvezmények igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a www.onecard.hu weboldalon.