A rekordidő óta - mintegy 6 éve - a tenisz-világranglista élén álló Novak Djokovic az Raiffeisen Bank International és leányvállalatai márkanagykövete lesz a közép-kelet európai (KKE) régióban. A Raiffeisen támogatást nyújt továbbá Novak Djokovic közelmúltban Belgrádban létrehozott Teniszakadémiája számára.

"Hatalmas megtiszteltetés nekem, hogy a Raiffeisen márkanagykövete lehetek, és együttműködhetünk egy számomra nagyon fontos projekt, a belgrádi Akadémiám működtetésében. Az RBI segít lehetőséget teremtenem a fiatal teniszezőknek arra, hogy a pályán és azon kívül is valódi bajnokokká váljanak. Sportpályafutásom során felbecsülhetetlen segítséget jelentett, hogy egy rendkívül felkészült csapatot tudhattam magam mellett. Ezért szeretnék ugyanilyen körülményeket biztosítani akadémiámon a teniszezők következő generációinak. A Raiffeisen partnerként fontos szerepet tölt be ebben a törekvésemben: együtt dolgozunk azon, hogy ez a sportág nagyszerű eredményeket érhessen el" - nyilatkozta Novak Djokovic.

Mit tanácsolnál egy 10 éves, tehetséges gyereknek?

Mi lett volna a B terv, ha a tenisz nem jön be?

Miből áll a bajnokok reggelije?

A jövő bajnokai

Minden, ami sport