Több rangos díjat is nyert a Raiffeisen Bank

Sajtóközlemény

Az EMEA Finance az európai bankok számára alapított díjprogramja keretében összesen 27 díjat ítélt oda az RBI csoportnak, valamennyi közép-európai Raiffeisen Bank kapott elismerést. Díjat nyert az FWR és az Alapkezelő is.

A bankcsoport 15 országban kapta meg a "Legjobb bank", a "Legjobb külföldi bank", a "Legjobb befektetési bank" és a "Legjobb privátbank" címet.

Az RBI csoport tagjai nem kevesebb, mint 27 elismerésben részesültek az EMEA Finance 2017. évi "Europe Banking Awards" díjprogramja keretében. A rangos pénzügyi szaklap "A KKE és a FÁK legjobb bankjá"-nak választotta az RBI-t.

A magazin ezen kívül "A KKE és a FÁK legjobb új termékbevezetése" díjjal tüntette ki az RBI befektetési alapkezelő társaságát, a Raiffeisen Capital Managementet a "Raiffeisen Megoldás Alapcsalád" magyarországi bevezetéséért, amelyet az RBI a helyi leányvállalataival - a Raiffeisen Bankkal és a Raiffeisen Befektetési Alapkezelővel - közösen hajtott végre.

Az EMEA Finance ezenkívül az RBI-nek és leánybankjainak ítélte oda a "Legjobb bank" címet Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Magyarországon, Koszovóban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában, a "Legjobb külföldi bank" címet pedig Albániában, Fehéroroszországban és Oroszországban.

A szaklap a bank befektetési banki tevékenységét is értékelte: a cég osztrák leányvállalata a "Legjobb befektetési bank", a fehérorosz, román és orosz leányvállalatok pedig a "Legjobb külföldi befektetési bank" címet nyerték el.

A figyelemre méltó díjeső ezzel még nem ért véget, mert az RBI öt országban kapott elismerést a vagyonkezelésben nyújtott teljesítményéért: Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában a "Legjobb privátbank" díjat vihette haza, míg Bulgáriában és Szlovákiában a "Legjobb vagyonkezelő" címet szerezte meg.