Közösen a gyermekétkeztetésért

A Raiffeisen Közösen program összefogja a Bank társadalmi felelősségvállalási tevékenységét.

Közösen a Gyermekétkeztetésért

A Raiffeisen Bank 16,2 millió Ft-ot adományozott 2016-ban a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal (GYEA) együttműködve gyermekek étkeztetésére.

Raiffeisen Mindenki Ebédel 2016 Tél - pályázat
A GYEA "Mindenki ebédel" programjának célja, hogy hazánk településein minden óvodás és általános iskolás gyerek rendszeresen táplálkozzon, ne csak a szorgalmi/tanítási időszakban, hanem azon kívül hétvégeken, óvodai, iskolai szünetekben is.

Pályázat első szakasza - szakmai elbírálás:
A GYEA által kiírt nyilvános pályázaton magyarországi települések önkormányzatai pályázhattak a település 30 szegény sorban élő óvodás, általános iskoláskorú gyermekeinek (3-14 év) étkeztetési támogatására. A határidőre beérkezett anyagokból formai, tartalmi előszűrést követően a GYEA szakmai döntése alapján a pályázatok felkerültek a Raiffeisen Bank Facebook oldalára.

Pályázat második szakasza Facebookon:
A Bank Facebook oldalán a pályázó településekre az oldal látogatói szavazhattak 2016 november 23. és december 5. között. A szavazás szabályzata ide kattintva tekinthető meg.

Szavazás eredménye
2016-ban az alábbi 12 település 360 gyermeke kap a Raiffeisen Bank 16,2 millió forintos élelmiszeradományból: Baranyahídvég, Bolhó, Hernádvécse, Katádfa, Kisbajom, Pap, Siklósnagyfalu, Sósvertike, Szamosújlak, Tiszaigar, Tiszatelek, Vejti

Közösen sokat tehetünk!

A Raiffeisen Közösen programban átlátható pályázati rendszerrel, ügyhöz kötött marketing tevékenységgel és önkéntes munkával segítjük a

  • családon kívül nevelkedő, valamint nehéz körülmények között élő gyermekeket
  • gyermekétkeztetési programokat
  • gyermekjóléti intézményeket.