Tartalom megjelenítő

 

                                   SZÁMLANYITÁS AKÁR ONLINE, FIÓKLÁTOGATÁS NÉLKÜL IS!

 

Extra kedvezményeket adunk az induláshoz:

  • 1 évig díjmentesen vezetjük számláját feltételek nélkül, valamint
  • 1 évig kedvezményesen utalhat a NAV felé.1
  • Személyes pénzügyi tanácsadót biztosítunk Önnek az első pillanattól.

Vállalkozói Aktív 1 Számla

  • első évben ingyenes 1 db üzleti bankkártya
  • új myRaiffeisen mobilbanki applikáció, mely kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a pénzügyek intézését
  • új Scan&Go mobilfizetési applikáció, amelyet alkalmazottai is használhatnak, és vásárlási tranzakciói egyszerűen, gyorsan teljesülnek QR-kódos fizetési megoldással!

Nyissa meg a Raiffeisen Banknál vállalkozói számláját, kétféle egyszerű és kényelmes lehetőség közül is választhat:

      ONLINE NYITOM                    SZEMÉLYESEN NYITOM

 

Kérdése van? Személyesen nyitná meg a számláját? Regisztráljon és kollégánk visszahívja Önt!

Űrlap

Tartalom megjelenítő

1Az ajánlat keretében visszavonásig a Bank a számlanyitástól számított 12 hónapon keresztül elengedi a Vállalkozói Aktív 1 Számla számlavezetési csomag havi díját az új ügyfélként számlát nyitó induló vállalkozások számára. A kedvezményes időszak letelte után a Bank a mindenkor érvényes Vállalati Kondíciós listában a Vállalkozói Aktív 1 Számlára vonatkozóan rögzítettek szerint állapítja meg a számlavezetési csomag havi díját.

A Bank visszavonásig a számlanyitástól számított 12 hónapon keresztül (akciós időszak) kedvezményes díjat (0,3% max. 10.000 Ft) számít fel az elektronikus eseti bankon kívüli átutalásokra a HUF főszámláról a NAV költségvetési számlákra (a NAV által közzétett NAV számlaszámok és adónemeik érvényes jegyzékének 1. a és 1. b pontja szerint) Vállalkozói Aktív 1 Számlával új ügyfélként számlát nyitó induló vállalkozások számára. Az akciós időszak leteltét követően a NAV költségvetési számlákra indított átutalásokért a mindenkor hatályos Kondíciós Lista Vállalkozói Aktív 1 Számla fejezetében meghatározott eseti átutalási díj fizetendő.

A kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy a vállalkozás a fizetési számla szerződés aláírásának időpontjától számítva legfeljebb 6 hónappal korábban kerüljön bejegyzésre a rá vonatkozó közhiteles nyilvántartásba, illetve a kedvezmény igénybevételéhez az ügyfél aláírja a vonatkozó fizetési számlaszerződés kiegészítést.

Jelen ajánlat mellett nem vehető igénybe a kedvezményes elektronikus eseti bankon kívüli forint átutalásra vonatkozó kedvezmény.

EBKM: 0,01%

A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat és a Raiffeisen Vállalkozói Aktív 1 Számla részletes feltételei, valamint kondíciói megtalálhatóak a Bank aktuális Vállalati Kondíciós Listájában.