Kapcsolat Dolgozói Csomag munkavállalóinak - Raiffeisen BANK

Útkövető

Tartalom megjelenítő

Kapcsolat Dolgozói Csomag munkavállalóinak

A Raiffeisen Bank kiemelten fontosnak tartja, hogy vállalati ügyfelei részére mind vállalati, mind lakossági oldalon kedvezményes banki szolgáltatásokat nyújtson.

Ismerje meg bankunk kedvezményes lakossági és prémium szolgáltatásait, melyek igénybevétele esetén kedvezményekben részesülhetnek vállalatának munkatársai, szerződött dolgozói.

A Kapcsolat Dolgozói Csomag keretében a munkavállalók kedvezményekben részesülnek, mellyel a dolgozói lojalitás, elégedettség növelhető. 
A kedvezmények nyújtásának feltétele mindössze az együttműködési megállapodás megkötése a bankkal munkavállalói kedvezmények nyújtására. Ezt követően több teendő nincsen, a dolgozói önállóan nyithatnak Raiffeisen forint számlát online vagy bankfiókban.

Munkáltatói előnyök részletesen

  • nincs további teendő a megállapodás megkötését követően, hiszen a munkavállalók önállóan igényelhetik a kedvezményeket, nyithatnak számlát;
  • plusz juttatásként kommunikálható a dolgozók felé, ezáltal növeli a cég iránti lojalitást;
  • teljesen költségmentes, a kedvezményeket a bank nyújtja,
  • a munkabér-átutalási költségek csökkenthetőek, amennyiben a munkabéreket tőlünk utalják

Munkavállalói előnyök részletesen

  • kedvezmények a leggyakoribb tranzakciókra, szolgáltatásokra
  • kamatkedvezmény folyószámlahitelre,
  • a kedvezményeket folyamatosan biztosítjuk, nem szűnnek meg a munkaviszony megszűnésekor, ha a megfelelő havi jóváírás megérkezik a számlára, így akár nyugdíjazást követően is fennmaradnak
  • már online is megnyitható a honlapunkon keresztül
  • dedikált e-mail elérhetőségen elérhetik kollégáinkat
Kinek ajánljuk? Bankszámla Kedvezményes számlavezetés feltétele
Minden munkavállaló részére Kapcsolat Számla havonta legalább a mindenkori bruttó minimálbér 80 %-ának megfelelő összeg beérkezése (maximum 2 részletben)
Magasabb jövedelemmel/vagyonnal rendelkező munkavállalóknak, vezetőknek Premium Gold 2.0 Számla Kapcsolat kedvezménnyel 400.000 Ft feletti havi jóváírás, vagy 8 millió Ft kezelt vagyon
Premium Select Számla Kapcsolat kedvezménnyel 1 millió Ft feletti havi jóváírás, vagy 30 millió Ft kezelt vagyon
Fiatal munkavállalóknak Yelloo Számla 14-25 év közötti új ügyfél nyithatja

 

Kapcsolat Dolgozói Csomagunk keretében a Kapcsolat Számla és az ahhoz tartozó kedvezmények minden munkavállaló részére elérhetőek, ezen felül vezetőknek prémium számlákra további kedvezményeket nyújt.
 
A Raiffeisen számlanyitásra online vagy bármely bankfiókunkban lehetőséget biztosítunk. 

 

A Kapcsolat Számla igénybevételére azon cégek munkavállalói jogosultak, amely cég és a Bank között kedvezményes dolgozói számlavezetésről szóló együttműködési megállapodás áll fenn. A munkavállalói jogviszonyt munkáltatói igazolással vagy fényképes belépőkártyával szükséges igazolni.

A Kapcsolat számla igénybevételének feltétele, hogy a mindenkori bruttó minimálbér 80%-ával megegyező összeg jóváírásra kerüljön a bankszámlán, maximum két részletben.

A bankszámlák további feltételei megtalálhatóak a Kapcsolat Csomag valamint az azt kiegészítő Lakossági Kondíciós Listákban, a Lakossági Üzletszabályzatban és az Általános Üzleti Feltételekben.