Ugrás a tartalomhoz
EN

OneCard Hitelkártyák megújult előnyökkel július 1-től

ONECARD HITELKÁRTYA

 Minden vásárlással pontokat gyűjt, amiket akár 10-40%-os kedvezménykuponokra válthat be
 1% pénzvisszatérítést kap élelmiszerboltban, szuper- és hipermarketekben történt vásárlásai után
 Személyre szabott hitelkeret 125 000 Ft és 3 000 000 Ft között
 Érintésmentes vásárlás, készpénzfelvétel, mobilfizetés

Raiffeisen ügyfélként különleges kedvezményekben részesülhet. Hűségprogramunkban folyamatosan megújuló partneri kör, egyedi kedvezmények várják!

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a Hűségprogramban, és OneCard Hitelkártyáját használja minden vásárláskor! A vásárlással gyűjti pontjait, melyet kuponokra válthat be. Hitelkártyája több pontot ér, mintha betéti kártyával vásárolna.

Mennyit ér egy vásárlás?

Mastercard Standard betéti bankkártya, OneCard bankkártya = 1 pont
OneCard Standard Hitelkártya = 2 pont
OneCard Gold Hitelkártya = 3 pont

Gondolja át, hányszor vásárol egy héten!

Már 5-7 ponttal is jelentős kedvezményt adó kuponokat tölthet le. De ha havonta legalább 8-szor használja hitelkártyáját, akkor már 20-40%-os kuponokat is megszerezhet magának!


Nézze meg ízelítőül, milyen partnereknél vásárolhat kupont pontjaiból!

Nincs még OneCard Hitelkártyája?

Igényeljen, regisztráljon a Hűségprogramba, és a kártya aktiválását követően 100 pontot írunk Önnek jóvá, amivel máris megkezdheti a vadászatot a kedvezményekre!

Adja meg itt adatait, és kollégánk visszahívja a részletekkel!

Visszahívást kérek


Van már OneCard Hitelkártyája, de még nem regisztrált a Hűségprogramba?

Regisztráljon most!

Hogyan működik?

Ahányszor OneCard Hitelkártyával élelmiszerüzletekben, szupermarketekben, vagy hipermarketekben vásárol, a vásárlás összegének 1%-át, negyedévente maximum 3000 Ft-ot visszatérítjük Önnek, hitelkártya számláján jóváírás formájában. Évente akár 12 000 Ft pénzvisszatérítést kaphat. A visszatérítésre automatikusan jogosult lesz, ha regisztrál a Hűségprogramban.

Gondolja át, hetente mennyit költ élelmiszerre?

Például, ha már heti 15 000 forintot elkölt hetente, akkor 7 800 Ft jóváírást kaphat 1 év alatt (52 héttel számolva), ami fedezi a OneCard Standard Hitelkártyáért egy év alatt fizetendő havidíjat, amely 7 368 Ft.*

*A OneCard Standard Hitelkártyának nincs éves díja.

A pénzvisszatérítés feltételeiről részletes információt a OneCard Hitelkártya Pénzvisszatérítési Szabályzata tartalmazza.


OneCard Standard Hitelkártya

OneCard Gold Hitelkártya
Kinek ajánljuk?

- nettó 111 321 Ft havi jövedelemtől


- szeretne tartalékot váratlan kiadás fedezetére

- szeret akciósan vásárolni

- odafigyel költéseire

- nettó 250 000 Ft havi jövedelemtől elérhető

- értékeli az exkluzív szolgáltatásokat

- sokat utazik külföldre

 

Mit nyújt?

- Minden vásárlással 2 pontot gyűjthet a Hűségprogramban

- 1 év alatt fizetendő kártyadíj 7 368 Ft, amely heti 15 000 Ft élelmiszerbolti, szuper- és hipermarketekbenvásárlással fedezhető a pénzvisszatérítésből

 

 

 

- Minden vásárlással 3 pontot gyűjthet a Hűségprogramban

- 1 év alatt akár 12 000Ft pénzvisszatérítés, amivel a kártya díja jelentősen csökkenthető

- Emelt szintű díjmentes utazási biztosítás

- Exkluzív előnyök a Mastercardtól

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy kellemes, exkluzív váróban töltheti a repülés előtti várakozási időt. További részletek és a belépés aktuális feltételei itt.

Budapest Airport Gyorsító sáv: gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A szolgáltatásról bővebb információ itt.
A Mastercard által biztosított exkluzív szolgáltatásokról bővebb információ itt.

Egyedi ajánlatok a Hertz és Avis Autókölcsönzőktől
A kedvezmények igénybevételéhez kérjük, regisztráljon:
- Regisztráció a Hertz Gold Plus programjába
- Regisztráció az Avis programjába

 

Kérje kollégánk segítségét, hogy melyik OneCard Hitelkártyát igényelje!

Visszahívást kérek

Hogyan érdemes használnia OneCard Hitelkártyáját?

Hitelkerete terhére egész hónapban kamatmentesen vásárolhat, ha a fizetési határidőig a hitelkártya-számláján fennálló teljes tartozását kiegyenlíti.

Kamatot tehát csak akkor kell fizetnie, ha a megadott fizetési határidőig tartozását csak részben fizette vissza.

A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25. napja (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő utolsó napja pedig minden hónap 10. napja (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy teljes tartozását kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimum összeget befizesse. 

Ha a megadott határidőre nem tudja a teljes tartozását visszafizetni, a visszafizetést részletekben is teljesítheti. A hitelkártya-számla javára történő befizetéssel feltölti hitelkeretét, így az ismételten felhasználható.

Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5000 Ft. 

 • Fizessen mobillal, és nem kell magával vinnie hitelkártyáját! 
 • Hitelkártyájával készpénz nélkül vásárolhat, ilyenkor személyre szabott hitelkeretét (azaz a bank pénzét) költi, amit csak utólag, havonta egyszer kell visszafizetnie. Amíg hitelkártyáját használja, addig saját pénzét befektetheti, kamatoztathatja.
 • Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. Díjmentesen adhat megbízást a minimum összeg automatikus átvezetésére az internetbankon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 80 488 588) keresztül.
 • Kössön hitelfedezeti biztosítást hitelkártyája igénylésekor, mely védelmet nyújt haláleset, egészségkárosodás, rokkantság, keresőképtelenség esetén is, sőt már munkanélküliség kockázatára is igényelhető.
 • Készpénzfelvételre csak akkor használja hitelkártyáját, ha ez más módon, például betéti kártyájával nem oldható meg. A készpénzfelvétel összege a tranzakció értéknapjától a visszafizetésig kamatozik.
 • Amennyiben hirtelen pénzre lenne szüksége, utaljon át hitelkártya-számlájáról saját számlájára, vagy bármely belföldi bankszámlára. Akár a teljes hitelkeretét is átutalhatja egy összegben, és a pénz pár órán belül megérkezik a megadott számlára. Ne felejtse el, hogy az átutalás összege a készpénzfelvételhez hasonlóan kamatozik.
 • Ha elveszti hitelkártyáját, azonnal hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 80 488 588), ahol azonnal letilthatja hitelkártyáját.

THM és reprezentatív példák:

Termék neve: OneCard Standard Hitelkártya -
Hitelkeret összege: 375 000 Ft -
Hitelkamat mértéke 30,26% MNB jegybanki alapkamat + 28,16% kamatfelár
Hitelkamat típusa: - Változó kamatozás, referencia kamatlábhoz kötött, fix kamatfelárral
Futamidő: 12 hónap -
THM: 38,2% -
A Hitel teljes összege: 482 695 Ft -
Fizetendő kamat: 100 327 Ft -
Teljes éves költség: 7 368 Ft havi díjak összege

 

Termék neve: OneCard Gold Hitelkártya -
Hitelkeret összege: 750 000 Ft -
Hitelkamat mértéke 29,32% MNB jegybanki alapkamat + 27,22% kamatfelár
Hitelkamat típusa: - Változó kamatozás, referencia kamatlábhoz kötött, fix kamatfelárral
Futamidő: 12 hónap -
THM: 39,6% -
A Hitel teljes összege: 950 752 Ft -
Fizetendő kamat: 193 384 Ft -
Teljes éves költség: 24 718 Ft havi díjak és éves díj összege

A THM értékének meghatározásakor a Bank az alábbi számítási módszert alkalmazta. A teljes rendelkezésre álló hitelkeret igénybevételére vásárlás útján kerül sor az első elszámolási időszak első napján, és Kártyabirtokos kizárólag a Minimum fizetendő összeget teljesíti az egyes elszámolási időszakokat követő türelmi időszakok végén (visszafizetési határidő), illetve az egy éves feltételezett futamidő lejártával a fennmaradó teljes tartozást egy összegben fizeti vissza.

Amennyiben Ön a hitelkártyát kizárólag vásárlásra használja és a hitelkeretből felhasznált, a hitelkártya-számla kivonaton záróegyenlegként közölt teljes összeget minden esetben a visszafizetési határidőn belül a Bank részére visszafizeti, úgy a hitelkártya használata kamatmentes.
A táblázatban szereplő adatok változatlan kamatmértéket és díjakat feltételezve kerültek kiszámításra. A kamat, illetve a díjak futamidő alatti változása a táblázatban feltüntetett összegeket az Ön számára kedvezőtlen irányban is módosíthatja.

A táblázatban szereplő reprezentatív példa szemléltetésre szolgál, a benne található adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a pénzügyi intézményre kötelező érvényűnek.

A THM meghatározása a 2021. november 17-től hatályos Kondíciós Lista szerinti aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A bank által jóváhagyott végleges hitelkeret összegére érvényes teljes hiteldíj-mutatót - amely eltérhet a jelen hirdetésben feltüntetett értéktől - az egyedi szerződés tartalmazza. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Igénylési feltételek

 • Főkártya-birtokos esetén minimum 18. életév betöltése az igénylés beadásakor
 • Minimum 111 321 Ft havi nettó igazolt jövedelem
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy tartózkodási engedély
 • Minimum 2 hónapja vezetett lakossági bankszámla bármely Magyarországon működő kereskedelmi banknál
 • Minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen
 • Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 12 havi folyamatos vállalkozói viszony és 1 lezárt üzleti év
 • Vezetékes vagy saját névre szóló mobiltelefonos elérhetőség
 
Az igényléshez szükséges dokumentumokról ITT tájékozódhat.

Visszahívást kérek