Útkövető

Tartalom megjelenítő

MNB Pénzügyi Navigátor a tudatos fogyasztókért

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT - VALÓDI SEGÍTSÉG ORSZÁGSZERTE

Nehezen igazodik el a pénzügyi ajánlatok között? Nem tudja, hogyan és kinek kell benyújtani egy hiva-talos panaszt? Anyagi nehézséget okoz a hiteltörlesztés, esetleg a törlesztési moratóriummal kapcso-latban van kérdése?  Forduljon bizalommal a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat!

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat munkatársai ingyenes, piaci szolgáltatóktól független pénzügyi tanácsadást nyújtanak az ország valamennyi megyeszékhe-lyén.

A jogi vagy pénzügyi végzettséggel, a témában naprakész ismeretekkel rendelkező szakértők hasznos, gyakorlati tanácsokkal szolgálnak a pénzügyi problémák megoldásához, és kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy az anyagi nehézségek megelőzésében is támogassák ügyfeleiket.

Az ingyenes tanácsadások alkalmával

  • részletes tájékoztatást nyújtanak a különböző pénzügyi szolgáltatások jellemzőiről, az egyes konstrukciók előnyeiről és kockázatairól, 
  • értelmezik az egyedi szerződéseket, 
  • segítenek a hivatalos okmányok, kérelmek megfogalmazásában és benyújtásában, továbbá 
  • a megfelelő fórumokhoz irányítják a panaszos ügyekkel hozzájuk fordulókat.

Mivel a hálózat jól működő munkakapcsolattal rendelkezik számos pénzügyi fogyasztóvédelmi és szociá-lis szervezethez, tanácsadói a bonyolultabb ügyekben is arra törekednek, hogy ügyfeleik problémáira személyre szabott, valódi megoldást találjanak.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat vidéki irodáinak elérhetőségei megtalálhatók a Pénzügyi Navigátor honlapon.

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben.