Bankváltás

Bankváltás

Egyszerűen, díjmentesen válthat bankot!

Segítünk Önnek a bankváltásban! A bankváltás a Raiffeisennel könnyebb, mint gondolná, mert teljeskörű támogatást nyújtunk a bankváltáshoz!

Nézze meg, velünk milyen egyszerű a bankváltás!

Bankváltás néhány lépésben:

  Számlanyitás
Referensünk segít Önnek a vállalkozása méretének és üzletmenetének megfelelő számlacsomag kiválasztásában. A számlanyitáshoz kérjük, hozza magával a szükséges dokumentumokat. Bármelyik Raiffeisen bankfiókot felkeresheti, a várakozás elkerülése érdekében időpontot is foglalhat.

Időpontfoglalás bankfiókba

  Amennyiben csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai vannak korábbi számláján, bízza meg teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot. A megbízáshoz szükség van aktuális bankszámlakivonatára is.
  Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését.
Kímélje meg magát a sorbanállástól! Mi ezt is elintézzük Ön helyett.
 

Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról. Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja!

Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

Legfontosabb partnereit díjmentesen értesítjük új számlaszámáról! Adja át referensének partnerei elérhetőségeit, mi pedig az Ön igényei szerint levélben, vagy e-mailben értesítjük őket új számlaszámáról. Kérjük, forduljon referenséhez a partnerértesítéssel kapcsolatban!

  A hatóságokat a bank értesíti.
A bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.
  Régi számlájának bezárása
Korábbi számláját Önnek kell bezárnia, tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.