Útkövető

Tartalom megjelenítő

Oldal listázó

TRANZAKCIÓS ÉS TŐKEPIACI TANÁCSADÁS

Vállalatértékesítés

A Raiffeisen tranzakciós csapata számos iparágban rendelkezik széleskörű cégeladási tapasztalattal. Professzionális csapatunk, valamint nemzetközi hálózatunk lehetővé teszik, hogy magas hozzáadott értékű tanácsadási szolgáltatással segítsük cégtulajdonos ügyfeleinknek sikeresen lebonyolítani vállalatuk értékesítését.

Vállalatfelvásárlás

Vállalatfelvásárlások esetén jelentős értéket tudunk nyújtani ügyfeleinknek, a kutatási, elemzési és tárgyalási szakaszban, valamint széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a lehetséges finanszírozási lehetőségek megvizsgálásában annak érdekében, hogy ügyfeleink sikeresen megvalósítsák vállalatfelvásárlási céljaikat.

Tőkebevonás

Tőkefinanszírozás szervezésével a megbízásaink célja szakmai vagy pénzügyi befektetők bevonása a társaságba. Az addicionális források biztosítása elősegítheti ügyfeleink növekedési stratégiájának sikeres megvalósulását.

Tőkepiaci kibocsátások

Szakértőink hosszú múltra visszatekintő, széleskörű tőkepiaci tranzakciós tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére hazai és nemzetközi kötvény (DCM) és részvény (ECM) kibocsátások szervezése során. Tekintettel a tőkepiaci folyamatok komplexitására, szakértőink már a tranzakció előkészítésének korai fázisától segítenek ügyfeleiknek, majd a tranzakció megvalósítása során koordinálják annak sikeres végrehajtását és lezárását.