Ugrás a tartalomhoz
EN

Személyi Kölcsön

Személyi kölcsön már 8,95%-os kamattól! THM: 9,8% - 24,5%*

Önnek ajánljuk a személyi kölcsönt, ha

 • kiszámítható és biztonságos kölcsönt szeretne,
 • gyors és hatékony segítséget keres pénzügyi nehézségek, nem várt események finanszírozására,
 • nagyobb kiadásokat szeretne most megvalósítani, mint lakásfelújítás vagy korszerűsítés, tartós fogyasztási cikk vásárlás,
 • új autót szeretne vásárolni, vagy a régi autóját szeretné lecserélni,
 • belevágna végre egy régóta tervezett hobbiba, mint a fényképezés, kerékpározás, zongorázás, varrás vagy búvárkodás,
 • meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni.

Azért érdemes a személyi kölcsönt választani, mert

 • változatos és a futamidő végéig tartó kamatkedvezmények érhetők el a standard kamatból,
 • a kamat és a havi törlesztőrészlet a futamidő végéig változatlan marad,
 • bármilyen célra, akár meglévő hiteleinek kiváltására is fordítható,
 • gyors, gördülékeny ügyintézéssel és ingatlanfedezet bevonása nélkül igényelhető.

Érdekel!

A standard kamatot az alábbi kedvezményekkel csökkentheti:

 • Aktív számlahasználat: 3% kamatkedvezmény rendszeres havi jóváírás és havi tranzakciószám vállalása esetén1 THM: 19,6%
  Önnek ajánljuk, ha bankszámláját aktívan és rendszeresen használja, vagy erre a kölcsön igénylésekor ígéretet tesz. A kedvezmény egy bármely további kamatkedvezménnyel együttesen is igénybe vehető.
  A legnagyobb elérhető kamatkedvezmény a jövedelem kedvezménnyel együttesen 11%. THM: 10,5%

 • Jövedelem: 8% kamatkedvezmény legalább havi nettó 280.000 Ft rendszeres jövedelem igazolása esetén, ha a folyósított kölcsön összege legalább 600.000 Ft2 THM: 13,8%
  Önnek ajánljuk, ha pénzügyi helyzetét szeretné rendezni, vagy nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 280.000 Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.

 • Adóstárs: 2% kamatkedvezmény adóstárs bevonása esetén3 THM: 20,8%
  Önnek ajánljuk, ha nagyobb családi beruházásra készülnek és a kölcsönigénylést együtt kezdeményezik.

 • Hitelkiváltás: 2% kamatkedvezmény, legalább 6 hónapja fennálló, legalább 200.000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltása esetén, ha a folyósított kölcsön összege legalább 600.000 Ft4 THM: 20,8%
  Önnek ajánljuk, ha meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni, és legalább 6 hónapja fennálló, legalább 200.000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltását tervezi.

Amennyiben kölcsönét extra gyorsan szeretné megkapni 1 % kamatfelár ellenében igényelje Gyorsaság szolgáltatásunkat, így az igényléstől a folyósításig akár 48 órán belül pénzhez jut!5 THM: 24,5%.

Önnek ajánljuk szolgáltatásunkat, ha váratlan esemény miatt hirtelen kisebb összegű kölcsönre van szüksége.

A személyi kölcsön jellemzői
Személyi kölcsön összege 200 000 Ft - 5 000 000 Ft
Futamidő 200 000 Ft - 595 000 Ft: 36-60 hónap
600 000 Ft - 5 000 000 Ft: 36 - 84 hónap
Kölcsön, folyósítás és törlesztés devizaneme Forint
Kamat Rögzített
Törlesztőrészlet Futamidő alatt állandó
Kezes és fedezet Nem szükséges
Előtörlesztés A személyi kölcsön bármikor szerződésmódosítási díj ellenében előtörleszthető.
Adóstárs bevonása Adóstárs bevonásával magasabb összegű személyi kölcsönhöz juthat. 2 millió Ft feletti személyi kölcsön esetén a bank kötelezően adóstárs bevonását írja elő.
Közjegyzői okirat 1,2 millió Ft feletti személyi kölcsön esetén a bank közokiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot kér az adóstól/adóstárstól.
1,2 és 2,5 millió Ft közötti kölcsönösszegek esetén a bank egyedi döntés alapján a közjegyzői okirat bemutatásától eltekinthet.
Plusz szolgáltatás Hitelfedezeti biztosítást igényelhet, mely kedvező díjak mellett nyújt védelmet családjának az előre nem tervezhető eseményekkel járó anyagi nehézségek esetén a vonatkozó feltételek alapján.

A bank egyedi esetben a fentiektől eltérhet. A részletes feltételek az aktuális Lakossági Kondíciós Listában találhatóak. THM-értékekért és repreneztatív példákért kérjük, kattintson!

A THM meghatározása az aktuális feltételek, a havi számlavezetésidíj-mentes Bázis 2.0 Számlacsomag, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A THM-kalkuláció során az ügyleti kamat, a hitelbírálati díj és a Raiffeisen DirektNet rendszeren keresztül kezdeményezett egyszeri eseti átutalási megbízás díja került figyelembevételre. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A Bank nem írja elő számlavezetési díjhoz kötött számla meglétét a kölcsönszerződés megkötéséhez. A vonatkozó jogszabály alapján a 200.000 és 1.000.000 Forint kölcsönösszeg közötti Raiffeisen Személyi Kölcsönök THM értékei 500.000 Forint összegű, 3 éves futamidejű, a 600.000 Ft minimum kölcsönösszegű kedvezményes ajánlatok esetén 600.000 Ft összegű, 3 éves futamidejű, az 1.000.000 Forint feletti kölcsönösszegre vonatkozó ajánlatok THM értékei a 3.000.000 Forint összegű, 5 éves futamidejű kölcsönre vonatkozóan kerültek meghatározásra.

Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program).

Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól!

*Személyi kölcsön már 8,95%-os kamattól! THM: 9,8% - 24,5%
8,95%-os kamat az aktív számlahasználat és a jövedelem kedvezmények együttes igénybe vételével érhető el, a Fedezetlen Hitelek Lakossági Kondíciós Listában szereplő feltételek teljesítése esetén.

  Telefon:
Kérjen telefonos visszahívást munkatársainktól, vagy hívja 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-40-48-48-48-as helyi tarifával hívható telefonszámon. Munkatársaink percek alatt elvégzik az előzetes hitelbírálatot, és tájékoztatják Önt a további lépésekről.
  Bankfiók:
Személyes ügyintézéshez keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat! A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Ha az igényléshez szükséges dokumentumokat magával hozza, a bankfiókban azonnal benyújthatja kölcsönigénylését! Az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bíráljuk el igénylését. Igénylése elbírálásra kerül, A hitelbírálatennek eredményétől függően állapítjuk meg az igénybe vehető kölcsön összegét, és az Ön minősítési kategóriájának megfelelő ügyleti kamatot. és feltételeit.

Személyi Kölcsönt szeretne?

Kérjük, adja meg adatait, és visszahívjuk! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.