Ugrás a tartalomhoz
EN

Személyi Kölcsön

Személyi hitel a Raiffeisentől

Hitelfutár akció 10 000 Ft ajándékutalvánnyal

A Raiffeisennél mostantól a személyi kölcsön igénylés még kényelmesebb.

10 000 Ft értékű Tesco ajándékutalványt adunk azon meglévő és új ügyfeleinek, akik telefonos ügyfélszolgálaton keresztül Raiffeisen Személyi Kölcsönt igényelnek Hitelfutár igénybevételével.

 

Érdekel!

 

Az akció időtartama: Igénylés 2018.03.19-től 2018.04.27-ig, és folyósítás 2018.05.25-ig.

A tájékoztatás nem teljes körű. A Raiffeisen Személyi Kölcsönre vonatkozó aktuális feltételek és a választható kedvezmények részletes feltételei megtalálhatóak a mindenkor hatályos Fedezetlen Lakossági Hitelek Kondíciós Listában.

  • akár 10% kamatkedvezmény, THM 9,0%-tól
  • futamidő végéig fix kamat és havi törlesztőrészlet
  • bármilyen célra, akár meglévő hiteleinek kiváltására is használhatja
  • ingatlanfedezet bevonása nélkül

Kérje hívásunkat!
Megtudhatja, milyen összegű Raiffeisen személyi kölcsönre számíthat.
 

Érdekel!

  • lakásfelújítás, korszerűsítés
  • tartós fogyasztási cikk vásárlása
  • új autó, vagy a régi autó lecserélése
  • belevágna végre egy régóta tervezett hobbiba, mint a fényképezés, kerékpározás, zongorázás, varrás vagy búvárkodás,
  • meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni.

 

A 17,95%-os THM:20,4% standard kamatot az alábbi kedvezményekkel csökkentheti:

Aktív számlahasználat, rendszeres havi jóváírás és havi tranzakciószám vállalása esetén1: 3% kamatkedvezmény, így az akciós kamat mindösszesen 14,95%. THM: 16,8%
Önnek ajánljuk, ha bankszámláját aktívan és rendszeresen használja, vagy erre a kölcsön igénylésekor ígéretet tesz. A kedvezmény egy bármely további kamatkedvezménnyel együttesen is igénybe vehető.

Jövedelem: 7% kamatkedvezmény, így az elérhető akciós kamat csupán 10,95%. Feltétel: legalább havi nettó 250 000 Ft rendszeres jövedelem igazolása, ha a folyósított kölcsön összege legalább 1 000 000 Ft2. THM: 12,3%
Önnek ajánljuk, ha pénzügyi helyzetét szeretné rendezni, vagy nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 250 000 Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.

A legnagyobb elérhető kamatkedvezmény a jövedelem kedvezménnyel együttesen 10%, így az akciós kamat csupán 7,95%. THM: 9,0%

Hitelkiváltás: 4% kamatkedvezmény, elérhető akciós kamat 13,95%. Legalább 6 hónapja fennálló, ügyletenként legalább 100 000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltása esetén érvényes, ha a folyósított kölcsön összege legalább 1 000 000 Ft3.THM: 15,7%
Önnek ajánljuk, ha meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni, és legalább 6 hónapja fennálló, legalább 100 000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltását tervezi.

A kondíciók a 2018.04.01-jétől hatályos Lakossági Kondíciós Lista alapján kerültek feltüntetésre.

 

A személyi kölcsön jellemzői
Személyi kölcsön összege 200 000 Ft - 7 000 000 Ft
Futamidő 200 000 Ft - 595 000 Ft: 36-60 hónap
600 000 Ft - 7 000 000 Ft: 36 - 84 hónap
Kölcsön, folyósítás és törlesztés devizaneme Forint
Kamat Rögzített
Törlesztőrészlet Futamidő alatt állandó
Kezes és fedezet Nem szükséges
Előtörlesztés A személyi kölcsön bármikor szerződésmódosítási díj ellenében előtörleszthető.
Plusz szolgáltatás Hitelfedezeti biztosítást igényelhet, mely kedvező díjak mellett nyújt védelmet családjának az előre nem tervezhető eseményekkel járó anyagi nehézségek esetén a vonatkozó feltételek alapján.

A bank egyedi esetben a fentiektől eltérhet. A részletes feltételek az aktuális Lakossági Kondíciós Listában találhatóak. THM-értékekért és repreneztatív példákért kérjük, kattintson!

A THM meghatározása 3.000.000 forint összegű és 5 éves futamidejű kölcsönre történt, az aktuális feltételek, a havi számlavezetésidíj-mentes Bázis 2.0 Számlacsomag, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével.  A THM meghatározásakor a Bank az ügyleti kamattal, a hitelbírálati díjjal és a Raiffeisen DirektNet rendszeren keresztül kezdeményezett egyszeri eseti átutalási megbízás díjával számolt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A Bank nem írja elő számlavezetési díjhoz kötött számla meglétét a kölcsönszerződés megkötéséhez.

Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program).

Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól!

Hogyan igényelhet személyi kölcsönt?

  Telefon:
Kérjen telefonos visszahívást munkatársainktól, vagy hívja 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-80-488-588-as telefonszámon. Munkatársaink percek alatt elvégzik az előzetes hitelbírálatot, és tájékoztatják Önt a további lépésekről.
  Bankfiók:
Személyes ügyintézéshez keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat! A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Ha az igényléshez szükséges dokumentumokat magával hozza, a bankfiókban azonnal benyújthatja kölcsönigénylését. Az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bíráljuk el igénylését. A hitelbírálat eredményétől függően állapítjuk meg az igénybe vehető kölcsön összegét és feltételeit.

Személyi Kölcsönt szeretne?

Kérjük, adja meg adatait, és visszahívjuk! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.