Ugrás a tartalomhoz
EN

Személyi Kölcsön

Személyi hitel a Raiffeisentől
  • lakásfelújítás, korszerűsítés
  • tartós fogyasztási cikk vásárlása
  • új autó, vagy a régi autó lecserélése
  • belevágna végre egy régóta tervezett hobbiba, mint a fényképezés, kerékpározás, zongorázás, varrás vagy búvárkodás,
  • meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni.

 

ÉRDEKEL

 

A 17,95%-os THM:20,4% standard kamatot az alábbi kedvezményekkel csökkentheti:

Aktív számlahasználat, rendszeres havi jóváírás és havi tranzakciószám vállalása esetén1: 3% kamatkedvezmény, így az akciós kamat mindösszesen 14,95%. THM: 16,8%
Önnek ajánljuk, ha bankszámláját aktívan és rendszeresen használja, vagy erre a kölcsön igénylésekor ígéretet tesz. A kedvezmény egy bármely további kamatkedvezménnyel együttesen is igénybe vehető.

Jövedelem: 7% kamatkedvezmény, így az elérhető akciós kamat csupán 10,95%. Feltétel: legalább havi nettó 250 000 Ft rendszeres jövedelem igazolása, ha a folyósított kölcsön összege legalább 1 000 000 Ft2. THM: 12,3%
Önnek ajánljuk, ha pénzügyi helyzetét szeretné rendezni, vagy nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 250 000 Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.

A legnagyobb elérhető kamatkedvezmény a jövedelem kedvezménnyel együttesen 10%, így az akciós kamat csupán 7,95%. THM: 9,0%

Hitelkiváltás: 4% kamatkedvezmény, elérhető akciós kamat 13,95%. Legalább 6 hónapja fennálló, ügyletenként legalább 100 000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltása esetén érvényes, ha a folyósított kölcsön összege legalább 1 000 000 Ft3.THM: 15,7%
Önnek ajánljuk, ha meglévő hiteleit szeretné kedvezőbbre cserélni, és legalább 6 hónapja fennálló, legalább 100 000 Ft összegű hitel/kölcsön kiváltását tervezi.

A kondíciók a 2018.04.01-jétől hatályos Lakossági Kondíciós Lista alapján kerültek feltüntetésre.

 

A személyi kölcsön jellemzői
Személyi kölcsön összege 200 000 Ft - 7 000 000 Ft
Futamidő 200 000 Ft - 595 000 Ft: 36-60 hónap
600 000 Ft - 7 000 000 Ft: 36 - 84 hónap
Kölcsön, folyósítás és törlesztés devizaneme Forint
Kamat Rögzített
Törlesztőrészlet Futamidő alatt állandó
Kezes és fedezet Nem szükséges
Előtörlesztés A személyi kölcsön bármikor szerződésmódosítási díj ellenében előtörleszthető.
Plusz szolgáltatás Hitelfedezeti biztosítást igényelhet, mely kedvező díjak mellett nyújt védelmet családjának az előre nem tervezhető eseményekkel járó anyagi nehézségek esetén a vonatkozó feltételek alapján.

A bank egyedi esetben a fentiektől eltérhet. A részletes feltételek az aktuális Lakossági Kondíciós Listában találhatóak. THM-értékekért és repreneztatív példákért kérjük, kattintson!

A THM meghatározása 3.000.000 forint összegű és 5 éves futamidejű kölcsönre történt, az aktuális feltételek, a havi számlavezetésidíj-mentes Bázis 2.0 Számlacsomag, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével.  A THM meghatározásakor a Bank az ügyleti kamattal, a hitelbírálati díjjal és a Raiffeisen DirektNet rendszeren keresztül kezdeményezett egyszeri eseti átutalási megbízás díjával számolt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A Bank nem írja elő számlavezetési díjhoz kötött számla meglétét a kölcsönszerződés megkötéséhez.

Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program).

Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól!

Hogyan igényelhet személyi kölcsönt?

  Telefon:
Kérjen telefonos visszahívást munkatársainktól, vagy hívja 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-80-488-588-as telefonszámon. Munkatársaink percek alatt elvégzik az előzetes hitelbírálatot, és tájékoztatják Önt a további lépésekről.
  Bankfiók:
Személyes ügyintézéshez keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat! A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Ha az igényléshez szükséges dokumentumokat magával hozza, a bankfiókban azonnal benyújthatja kölcsönigénylését. Az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bíráljuk el igénylését. A hitelbírálat eredményétől függően állapítjuk meg az igénybe vehető kölcsön összegét és feltételeit.

Személyi Kölcsönt szeretne?

Kérjük, adja meg adatait, és visszahívjuk! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.