Tartalom megjelenítő

Vissza A Raiffeisen Bank a Magyar Állami Operaház új stratégiai partnere

A Raiffeisen Bank a Magyar Állami Operaház új stratégiai partnere

Hír /

A Raiffeisen Bank számára ez az együttműködés egy jelentős mérföldkő. Nemzetközi szinten – Ausztria mellett, a bécsi Opera partnereként – egyre több országban jelenünk meg a kultúra és a művészetek elkötelezett támogatójaként. A kiváló színvonalú művészet iránt Magyarországon is egyre nagyobb az igény, ezért is nagy öröm, hogy a Magyar Állami Operaház stratégiai partnereként színvonalas produkciók létrejöttét segíthetjük” – mondta az aláírás alkalmából Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing és kommunikációs igazgatója.


Fotó: Nagy Attila
(Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing igazgatója és dr. Ókovács Szilveszter, az Opera főigazgatója)

Létszükséglet, hogy legyenek olyan vállalatok, amelyek nem a megtérülést vizsgálva, hanem a kulturális misszió társadalmi hatása miatt döntenek a támogatás mellett. Az OPERA szponzorainak köre, az OperaKlub tagjai egytől egyig kiegészítik az állami költségvetést, így tudunk az alap feladatokon túlmutató előadásokat és programokat is megvalósítani. Hálásan köszönjük, hogy céljaik megvalósításában mostantól a Raiffeisen Bank stratégiai partnerségét is élvezhetjük.” – hallhattuk az ünnepélyes aláíráskor dr. Ókovács Szilveszter főigazgatótól.

 A magyar pénzügyi szféra csaknem négy évtizede meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjeként a Raiffeisen Bank a támogatási szerződés aláírásával a Magyar Állami Operaház olyan stratégiai partnereihez csatlakozik, mint az Axiál, a BMW, a Herendi Porcelánmanufaktúra, az MTVA és az MVM.