Különleges számlavezetési ajánlat induló vállalkozások részére

Extra kedvezményeket adunk az induláshoz:

  • 1 évig díjmentesen vezetjük számláját feltételek nélkül, valamint
  • 1 évig kedvezményesen utalhat a NAV felé.1
  • Személyes pénzügyi tanácsadót biztosítunk Önnek az első pillanattól.

Vállalkozói Aktív 1 Számla

  • első évben ingyenes 1 db üzleti bankkártya
  • ingyenes forint befizetés forintszámlára 2 000 db bankjegyig,
  • kedvezményesen vehet fel készpénzt bármely hazai ATM-ből havonta egy alkalommal

 

Bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!


ÉRDEKLI AZ AJÁNLAT?

Kérjük, adja meg adatait! Ha munkanapokon 9 és 17 óra között regisztrál, lehetőség szerint 1 órán belül visszahívjuk, hogy időpontot egyeztessünk személyes tanácsadójával!

1Az ajánlat keretében visszavonásig a Bank a számlanyitástól számított 12 hónapon keresztül elengedi a Vállalkozói Aktív 1 Számla számlavezetési csomag havi díját az új ügyfélként számlát nyitó induló vállalkozások számára. A kedvezményes időszak letelte után a Bank a mindenkor érvényes Vállalati Kondíciós listában a Vállalkozói Aktív 1 Számlára vonatkozóan rögzítettek szerint állapítja meg a számlavezetési csomag havi díját.

A Bank visszavonásig a számlanyitástól számított 12 hónapon keresztül (akciós időszak) kedvezményes díjat (0,3% max. 6000 Ft) számít fel az elektronikus eseti bankon kívüli átutalásokra a HUF főszámláról a NAV költségvetési számlákra (a NAV által közzétett NAV számlaszámok és adónemeik érvényes jegyzékének 1. a és 1. b pontja szerint) Vállalkozói Aktív 1 Számlával új ügyfélként számlát nyitó induló vállalkozások számára. Az akciós időszak leteltét követően a NAV költségvetési számlákra indított átutalásokért a mindenkor hatályos Kondíciós Lista Vállalkozói Aktív 1 Számla fejezetében meghatározott eseti átutalási díj fizetendő.

A kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy a vállalkozás a fizetési számla szerződés aláírásának időpontjától számítva legfeljebb 6 hónappal korábban kerüljön bejegyzésre a rá vonatkozó közhiteles nyilvántartásba, vagy az őstermelői igazolványa legfeljebb 6 hónappal korábban kerüljön kiállításra, illetve a kedvezmény igénybevételéhez az ügyfél aláírja a vonatkozó fizetési számlaszerződés kiegészítést.

Jelen ajánlat mellett nem vehető igénybe a kedvezményes elektronikus eseti bankon kívüli forint átutalásra vonatkozó kedvezmény.

EBKM: 0,01%

A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat és a Raiffeisen Vállalkozói Aktív 1 Számla részletes feltételei, valamint kondíciói megtalálhatóak a Bank aktuális Vállalati Kondíciós Listájában.