Különleges számlavezetési ajánlat induló vállalkozások részére

Mitől különleges az ajánlatunk?

  • Az első pillanattól személyes pénzügyi tanácsadót biztosítunk Önnek, aki teljes körű támogatást nyújt a számlanyitáshoz.
  • Extra kedvezményt adunk az induláshoz: 1 évig díjmentesen vezetjük Vállalkozói Aktív 1 számláját feltételek nélkül.
  • Az akciós időszak után korlátlan ideig díjmentesen vezetjük számláját már havi 3 db átutalás esetén!

 

Vállalkozói Aktív 1 Számla

  • első évben ingyenes 1 db üzleti bankkártya
  • ingyenes forint befizetés forintszámlára 2 000 db bankjegyig,
  • kedvezményesen vehet fel készpénzt bármely hazai ATM-ből havonta egy alkalommal

 

Bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!


ÉRDEKLI AZ AJÁNLAT?

Kérjük, adja meg adatait! Ha munkanapokon 9 és 17 óra között regisztrál, lehetőség szerint 1 órán belül visszahívjuk, hogy időpontot egyeztessünk személyes tanácsadójával!

Az ajánlat keretében a Bank a számlanyitástól számított 12 hónapon keresztül elengedi a Vállalkozói Aktív 1 Számla számlavezetési csomag havi díját az új ügyfélként számlát nyitó induló vállalkozások számára. A kedvezményes időszak letelte után a Bank a mindenkor érvényes Vállalati Kondíciós listában a Vállalkozói Aktív 1 Számlára vonatkozóan rögzítettek szerint állapítja meg a számlavezetési csomag havi díját.

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a vállalkozás a fizetési számla szerződés aláírásának időpontjától számítva legfeljebb 6 hónappal korábban kerüljön bejegyzésre a rá vonatkozó közhiteles nyilvántartásba, vagy az őstermelői igazolványa legfeljebb 6 hónappal korábban kerüljön kiállításra, illetve a kedvezmény igénybevételéhez az ügyfél aláírja a vonatkozó fizetési számlaszerződés kiegészítést.

Jelen ajánlat mellett nem vehető igénybe a kedvezményes elektronikus eseti bankon kívüli forint átutalásra vonatkozó kedvezmény.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

EBKM: 0,01%

A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat és a Raiffeisen Vállalkozói Aktív 1 Számla részletes feltételei, valamint kondíciói megtalálhatóak a Bank aktuális Vállalati Kondíciós Listájában.