Hírek, közzétételek

Rangos díjakat nyert a Raiffeisen Bank

Hír

A "Legjobb bank" és a "Legjobb privát bank" díjakat nyerte el a Raiffeisen Bank az EMEA Finance európai bankok számára alapított díjprogramja keretében.

A Raiffeisen Bank International AG (RBI) számos díjat nyert a Global Finance és az EMEA Finance díjprogramja keretében. A Global Finance „A világ legjobb bankjai 2020” megmérettetésén az RBI "Közép- és Kelet-Európa legjobb bankja" lett. 2004 óta ez a tizenharmadik alkalom, amikor az RBI elnyerte a pénzügyi magazin elismerését. Ezen túlmenően az RBI horvátországi és ukrán leányvállalatait saját országukban a "Legjobb bank"-nak választották.

Az EMEA Finance "Europe Banking Awards 2019 Award" díjprogramja keretében az RBI összesen 23 díjat nyert el.

A pénzügyi magazin az RBI-t a "Legjobb Közép- és Kelet-Európai bankként" immár ötödszörre is kitüntette. Ezen túlmenően az EMEA Finance az RBI-t és leánybankjait "Legjobb banknak" választotta Magyarországon, Ausztriában, Fehéroroszországban, Bosznia és Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában.

Az Albániában és Oroszországban működő Raiffeisen Bankokat "legjobb külföldi banknak" választották. Ausztriában, Fehéroroszországban, a Cseh Köztársaságban és Romániában az RBI és annak leánybankjai lettek az EMEA Finance szerint a "legjobb befektetési bankok".

Magyarország, Bulgária, Szlovákia, és a Cseh Köztársaság leánybankjai megkapták a "Legjobb privátbank" címet országukban, a Raiffeisen Capital Management pedig Ausztria "Legjobb vagyonkezelője" lett.

"Ezek a díjak, főleg ilyen számban sokat jelentenek számunkra. Megerősítik a stratégiai orientációnk helyességét, valamint a termékpalettánk minőségét, és ezáltal munkavállalóink elkötelezettségét és professzionalizmusát" - mondta Johann Strobl, az RBI vezérigazgatója.