Ugrás a tartalomhoz
EN

Személyi Kölcsön

NE HAGYJA KI ÚJ ÜGYFÉL AJÁNLATUNKAT!

Most új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül akciós kamattal és THM-mel igényelhet személyi kölcsönt.

Kamat: 8,95%-13,95%
THM: 9,8%-15,4%

Az akció a 2021.04.15-2021.06.11. közötti igénylésekre vonatkozik.

Érdekli, mekkora kölcsönösszegre számíthat? Számítsa ki törlesztőrészletét online kalkulátorral!

Új ügyfél vagyok                     Raiffeisen ügyfél vagyok


Új ügyfél az, aki 2021.04.14-én nem rendelkezik Raiffeisen lakossági számlavezetési szolgáltatással – bankszámlával, és a kölcsön igénylésekor nincs Raiffeisen lakossági hitele.

Az alacsonyabb kamat feltétele a legalább 250 ezer Ft havi nettó jövedelem és legalább 1 millió Ft kölcsön összeg felvétele.

További információ:

A hirdetett akciós kamatok részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Kondíciós Lista az Új ügyfél akció pontja tartalmazza. Az Új ügyfél kedvezmény mértéke 3%pont, az Új Ügyfél jövedelem250 kedvezmény mértéke 8 %pont.
A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.
A kedvezmény a 2021.04.15-től 2021.06.11-ig kiállított személyi kölcsön igénylésekre érvényes.


MIÉRT ÉRDEMES ÚJ ÜGYFÉLKÉNT A RAIFFEISEN SZEMÉLYI KÖLCSÖNT VÁLASZTANIA?

JÖVEDELMÁTUTALÁS NÉLKÜL IS AKCIÓSAN IGÉNYELHETI
300.000 FT-TÓL 7 MILLIÓ FT-IG IGÉNYELHETI SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, VAGY NEM RAIFFEISEN BANK ÁLTAL NYÚJTOTT HITEL KIVÁLTÁSÁRA
ÉVES FIX KAMAT AKCIÓ
KAMAT: 8,95%-13,95% (AKCIÓ)

Az alacsonyabb kamat meghatározása a 2021.04.15-én aktuális Új Ügyfél250 akció, a magasabb kamat az Új Ügyfél akció figyelembevételével történt. A Raiffeisen Személyi Kölcsönre vonatkozó aktuális feltételek és a hirdetett új ügyfeleknek szóló akciók (Új Ügyfél, Új Ügyfél250 akció) részletes feltételei a mindenkor hatályos lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Listában, a Lakossági Üzletszabályzatban és az Általános Üzleti Feltételekben találhatóak meg.

THM: 9,8%-15,4% (AKCIÓ)

A THM-ek meghatározása a 2021.04.15-én aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, 3 000 000 Ft kölcsönösszeg, 5 éves futamidő, az alacsonyabb THM az Új Ügyfél250 akció, a magasabb THM az Új Ügyfél akció figyelembevételével történt. A Raiffeisen Személyi Kölcsönre vonatkozó aktuális feltételek és a hirdetett új ügyfeleknek szóló akciók (Új Ügyfél, Új Ügyfél250 akció) részletes feltételei a mindenkor hatályos lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Listában, a Lakossági Üzletszabályzatban és az Általános Üzleti Feltételekben találhatóak meg.

VÉGIG FIX TÖRLESZTŐVEL IGÉNYELHETI
36 - 60 HÓNAP FUTAMIDŐRE IGÉNYELHETI, 300 000 FT –TÓL - 595 000 FT-IG
36 - 84 HÓNAP FUTAMIDŐRE IGÉNYELHETI 600 000 FT-TÓL 7 000 000 FT-IG
ELŐTÖRLESZTÉSI AKCIÓ

Előtörlesztés szerződésmódosítási díjkedvezménnyel: 2021.01.05-től 2021.06.30-ig kiállított igénylésekből a fennálló tőketartozás maximum 50%-ának egyszeri előtörlesztésekor a szerződésmódosítási díj elengedésre kerül, amennyiben az előtörlesztés 2021.12.31-ig megtörténik. Kérjük figyeljen arra, hogy 2021.12.31-ig teljesülnie kell az előtörlesztett összeg megfizetésének, így ez a határidő nem az előtörlesztési kérelem benyújtására vonatkozik.

Tájékoztatjuk, hogy az előtörlesztési kérelem érvényessége 10 banki munkanap, a kérelem beérkezését követően 10 munkanapon keresztül minden nap megvizsgálja a Bank a fedezetet, és ha az rendelkezésre áll, akkor a Bank a Számlán történt jóváírást követő 5 banki munkanapon keresztül, de legkésőbb az érvényességi idő utolsó napjáig megkísérli az előtörlesztés teljesítését (könyvelés). Egyéb esetekben a szerződésmódosítási díj vagy annak egy része felszámításra kerül. Részletek a Fedezetlen Hitelek Lakossági Kondíciós Listában.

KIVÁLTHATJA MÁS BANKNÁL LÉVŐ HITELÉT, KÖLCSÖNÉT
HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS 2 HAVI DÍJÁT JÓVÁÍRJUK!

A hitelfedezeti védelem egy csoportos biztosítás, szerződője a Raiffeisen Bank Zrt, a bank ügyfelei, mint biztosítottak csatlakozhatnak a csoportos biztosításhoz. A tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítás további feltételei a vonatkozó biztosítási feltételben. Az akció részleteit a Fedezetlen Hitelek Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

 

Érdekli, mekkora kölcsönösszegre számíthat?
Számítsa ki törlesztőrészletét online kalkulátorral!

 

KALKULÁLOK

CSÖKKENTSE KÖLCSÖNE KAMATÁT AZ ALÁBBI KAMATKEDVEZMÉNYEKKEL!

A 16,95%-os THM:18,9% standard kamatot az alábbi kedvezményekkel csökkentheti:

3% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ

Önnek ajánljuk, ha számlavezetési szolgáltatást - bankszámláját aktívan és rendszeresen használja, vagy erre a kölcsön igénylésekor ígéretet tesz. A kedvezmény az alábbi jövedelemhez kapcsolódó kamatkedvezményekkel együttesen is igénybe vehető.
Kedvezményes kamat 13,95%, THM: 15,4%
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása az alábbiak közül a Raiffeisen bankszámlán:
  • készpénzfelvétel belföldön ATM-ből – bankkártyás készpénzfelvétel
  • betéti - vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön - bankkártyás vásárlás,
  • átutalás belföldön forintban, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában és minden egyéb eseti átutalás és rendszeres átutalás,
  • beszedés - csoportos beszedés

 

További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás. A kamatkedvezmény feltétele, aktív számlahasználat vállalása: három hónapban legalább kettőben az Adós kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján a mindenkori havi nettó minimálbér összege legfeljebb kettő részletben jóváírásra kerüljön és Adós havonta legalább 4 tranzakciót a bankszámláján végrehajtson. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank havi díjat számít fel.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

 

8% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ ÉS HAVI NETTÓ 250 000 FT JÖVEDELEMHEZ

Önnek ajánljuk, ha nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 250 ezer Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.
Kedvezményes kamat 8,95%, THM: 9,8%
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása.
 • legalább havi nettó 250 ezer Ft jövedelem és
 • legalább 1 millió Ft kölcsönösszeg
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás.

 

Az aktív számlahasználat és jövedelem250, valamint az aktív számlahasználat és jövedelem400 kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza. A havi nettó jövedelemhatár a bank által elfogadható jövedelem összegével kerül meghatározásra. A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

A kamatkedvezmény feltétele, aktív számlahasználat vállalása: három hónapban legalább kettőben az Adós kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján a mindenkori havi nettó minimálbér összege legfeljebb kettő részletben jóváírásra kerüljön és Adós havonta legalább 4 tranzakciót a bankszámláján végrehajtson. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank havi díjat számít fel.

8,5% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ ÉS HAVI NETTÓ 400 000 FT JÖVEDELEMHEZ

Önnek ajánljuk, ha nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 400 ezer Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.
Kedvezményes kamat 8,45%, THM: 9,2%
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása
 • legalább havi nettó 400 ezer Ft jövedelem és
 • legalább 3 millió Ft kölcsönösszeg
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás

 

Az aktív számlahasználat és jövedelem400 kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza. A havi nettó jövedelemhatár a bank által elfogadható jövedelem összegével kerül meghatározásra. A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza

A kamatkedvezmény feltétele, aktív számlahasználat vállalása: három hónapban legalább kettőben az Adós kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján a mindenkori havi nettó minimálbér összege legfeljebb kettő részletben jóváírásra kerüljön és Adós havonta legalább 4 tranzakciót a bankszámláján végrehajtson. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank havi díjat számít fel.

8,5% HITELKIVÁLTÓ PLUSZ KAMATKEDVEZMÉNY

Önnek ajánljuk, ha nagyobb összegű, nem Raiffeisen Banknál vezetett hiteleit szeretné kiváltani és akár még plusz összegre is szüksége van.

Kedvezményes kamat 8,45% THM: 9,2%

További részletek:

Feltételei:

 • Aktív számlahasználat vállalása: rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása a Raiffeisen bankszámlán
 • legalább havi nettó 250 ezer Ft jövedelem és
 • legalább 3 millió Ft kölcsönösszeg
 • legalább 6 hónapja fennálló, ügyletenként legalább 100 ezer Ft, összegű annuitásos törlesztésű, a feltételeknek megfelelő, nem Raiffeisen hitel/kölcsön kiváltásakor
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás

 

A Hitelkiváltó Plusz kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza. A havi nettó jövedelemhatár a bank által elfogadható jövedelem összegével kerül meghatározásra. A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

5% HITELKIVÁLTÓ KAMATKEDVEZMÉNY

Önnek ajánljuk, ha nem Raiffeisen Banknál vezetett hiteleit szeretné kiváltani és akár még plusz összegre is szüksége van.

Kedvezményes kamat 11,95% THM: 13,1%

További részletek:

Feltételei:

 • Aktív számlahasználat vállalása: rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció a Raiffeisen bankszámlán
 • legalább 1 millió Ft kölcsönösszeg
 • legalább 6 hónapja fennálló, ügyletenként legalább 100 ezer Ft összegű annuitásos törlesztésű, a feltételeknek megfelelő, nem Raiffeisen hitel/kölcsön kiváltásakor
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás

A Hitelkiváltó kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

VISSZAHÍVÁST KÉREK
 

 

LAKÁSFELÚJÍTÁSHOZ SZERETNE HITELT IGÉNYELNI?
NÉZZE MEG EGYÉB HITELMEGOLDÁSAINKAT IS!

HITELMEGOLDÁSOK LAKÁSFELÚJÍTÁSRA

Regisztráljon, és kérjen visszahívást, vagy vegye igénybe a honlapunkon keresztül elérhető VideoBank szolgáltatást! Akár 1 órán belül visszahívjuk, ha munkanapokon 8-16 között regisztrál.

Telefonos és VideoBankos tájékoztatás során:

 • Szakértőnk ellenőrzi a hiteligényléshez szükséges minimális feltételeket.
  • Kiszámolja az induló törlesztőrészletét, és részletes előszűrés után tájékoztatjuk, mekkora hitelösszegre számíthat. Az előkalkuláció díjmentes.
  • Részletes tájékoztatást nyújt a hiteligénylés feltételeiről, folyamatáról, költségeiről és a szükséges dokumentumokról.

   VISSZAHÍVÁST KÉREK         VIDEÓBANKON ÉRDEKLŐDÖM

Személyes ügyintézéshez keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat! A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot

Időpontfoglalás bankfiókba

Az igényléshez szükséges dokumentumokról itt tájékozódhat.

A dokumentumokat akár elektronikusan is beadhatja az igényléskor. Részletek itt.

A kiválasztott bankfiókban személyesen azonnal benyújthatja kölcsönigénylését, ha az igényléshez szükséges dokumentumokat a Bank által meghatározott formában, magával hozza.

A Bank az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bírálja el igénylését.

A hitelbírálat eredményétől függően állapítja meg az igénybe vehető kölcsön végső összegét és feltételeit.

Változatlan feltételek melletti jóváhagyáskor a Bank sms-ben és levélben is küld tájékoztatást.

Jóváhagyást követően a Bank folyósítja a kölcsönösszeget, majd átutalja a szerződésben megjelölt számlaszámra.

A SZEMÉLYI KÖLCSÖN TOVÁBBI FELTÉTELEI

 • MINIMUM JÖVEDELEM
  Minimum 150 000 Ft igazolt havi nettó jövedelem (adóstárs nélkül)

  Adóstárssal történő igénylés esetén az egyik adósnak min. 150.000 Ft, másik adósnak min. 107.065 Ft igazolt havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznie.

 • MINIMUM ÉLETKOR
  Betöltött 25. életév

  Ha a kölcsön igénylésekor elmúlt már 18, de még nem töltötte be a 25. életévét, vagy a kölcsön lejáratakor már betölti a 71. életévét, olyan adóstárs bevonása szükséges, aki az igényléskor betöltötte a 25. életévét, a kölcsön lejártakor pedig még nem tölti be a 71. életévét, és megfelel a további hiteligénylési feltételeknek is.

 • MUNKAVISZONY
  Minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony és a jelenlegi munkahelyen már lejárt próbaidő. Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetében min. 12 hónapos folyamatos gazdasági tevékenység és egy lezárt üzleti év.
 • INGATLANFEDEZET
  Nem szükséges

  A kölcsönigénylés minimális általános feltételeiről itt olvashat bővebben.

 • KIVÁLTHATJA MÁS BANKNÁL LÉVŐ HITELÉT, KÖLCSÖNÉT

  Kiváltásra kerülő kölcsönre/ hitelre vonatkozó feltételek

  • a kiváltásra kerülő kölcsön/hitel legalább 6 hónapja fennálljon
  • a fennálló tartozás/a hitelkeret ügyletenként legalább 100 000 Ft összegű legyen
  • a hitellel/kölcsönnel kapcsolatos fizetési kötelezettség késedelem nélkül teljesítésre kerüljön
  • az utolsó 3 havi törlesztőrészlet megfizetésre kerüljön
  • kiváltható főbb hitel/kölcsöntípusok: személyi kölcsön, áruhitel, gépjárműhitel, jelzáloghitel,
  • nem Raiffeisen Bank által nyújtott kölcsön/hitel legyen

 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST ÉS SZAKÉRTŐNK PERCEK ALATT KISZÁMOLJA INDULÓ TÖRLESZTŐRÉSZLETÉT!

VISSZAHÍVÁST KÉREK

A bank egyedi esetben a fentiektől eltérhet. A részletes feltételek az aktuális Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Listában találhatóak.

Reprezentatív példák:

Új Ügyfél Jövedelem250 akcióval: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 8,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 9,8%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.762.137 Ft; hitel teljes díja: 762.137 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 732.137 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 62.202 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Új Ügyfél akcióval: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 13,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített THM: 15,4%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4.213.621 Ft; hitel teljes díja: 1.213.621 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 1.183.621 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 69.727 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Aktív számlahasználat és Jövedelem400 kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 8,45% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 9,2%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.718.639 Ft; hitel teljes díja: 718.639 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 688.639 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 61.477 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Hitelkiváltó Plusz kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 8,45% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 9,2%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.718.639 Ft; hitel teljes díja: 718.639 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 688.639 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 61.477 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 8,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 9,8%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.762.137 Ft; hitel teljes díja: 762.137 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 732.137 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 62.202 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Hitelkiváltó kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 11,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; 13,1%; 4.029.454 Ft; hitel teljes díja: 1.029.454 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 999.454 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 66.658 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Aktív számlahasználat kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 13,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 15,4%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4.213.621 Ft; hitel teljes díja: 1.213.621 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 1.183.621 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 69.727 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja..

Kamatkedvezmény nélkül: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft, futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 16,95% a futamidő végéig, hitelkamat típusa: rögzített; THM: 18,9%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4.498.626 Ft; hitel teljes díja: 1.498.626 Ft, hitelbírálati díj: 30.000 Ft, kamat összege: 1.468.626 Ft; havi törlesztőrészlet összege: 74.477 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

További THM értékekért és reprezentatív példákért kérjük, kattintson!

A THM-ek meghatározása a 2021.04.15-én aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, 3.000.000 Ft kölcsönösszeg, 5 éves futamidő továbbá az alábbiak figyelembevételével történt.

A THM számítás során a havi számlavezetési díj-mentes Bázis 2.0 Számlacsomag az aktív számlahasználat kedvezmény feltételeinek vállalása esetén került figyelembevételre.

Számlavezetési szolgáltatás - Bankszámla igénybevétele nem szükséges a kölcsönszerződés megkötéséhez, kivéve aktív számlahasználat kedvezmény feltételeinek vállalása esetén, azonban ebben az esetben sem szükséges számlavezetési díjhoz kötött számlavezetési szolgáltatás - bankszámla igénybevétele a kölcsönszerződés megkötéséhez.

A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.


Kérjük, adja meg adatait, és visszahívjuk! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.