Tartalom megjelenítő

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy lakossági ügyfelünkként már használja a myRaiffeisen mobil alkalmazást. A Raiffeisen Bank folyamatosan azon dolgozik, hogy digitális szolgáltatásait  még tovább fejlessze.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentős mérföldkőhöz érkeztünk: a myRaiffeisen szolgáltatást 2020.05.08.-tól kezdődően kiterjesztettük a vállalkozói számlák elérésére is lakossági és vállalati számlával egyaránt rendelkező ügyfeleink számára.

Amennyiben Ön önálló aláírási joggal rendelkezik bármely - a Raiffeisen Banknál vezetett - vállalati számla felett a DirektNet Internetbanki szolgáltatásban, lehetősége van a myRaiffeisen applikációban ezeket a számlákat is megtekinteni és a számlákról a myRaiffeisenben megszokott kényelmes és biztonságos módon átutalást indítani.
 
Amennyiben Ön együttes aláírási joggal rendelkezik, vállalkozói számláit egyelőre csak megtekinteni tudja, átutalásokat egy későbbi időpontban tud majd indítani, amelyről előzetes értesítést küldünk.

A módosított Vállalati Kondíciós Lista és a DirektNet Felhasználói kézikönyv 2020.05.08.-tól elérhető a www.raiffeisen.hu oldalon, valamint a bankfiókokban.

Amennyiben további kérdése merülne fel a változás kapcsán, kérjük látogassa meg weboldalunkat vagy hívja a Raiffeisen Direkt +36 80 200 544-es telefonszámát.

2020.05.08.

Üdvözlettel,
Raiffeisen Bank