Kik vagyunk?

A magyar bankszektor meghatározó szereplőjeként megbecsült munkatársakkal magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

A magyar Raiffeisen Bank a bécsi központú Raiffeisen International Bank-Holding AG leányvállalata. Az 1986 decemberében alapított pénzintézet a hazai pénzügyi szféra jelentős, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője.

Eredményeit a 67 bankfiókban és a központi egységekben dolgozó 2.300 magasan képzett munkatársával, folyamatos hatékonyságjavítással, innovatív termékek bevezetésével éri el, mindvégig szem előtt tartva az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását.

Munkahelyi jövőképünk

Egy olyan Raiffeisen Bankot látunk magunk előtt, ahol ügyfeleink példaértékű ügyfélkiszolgálásban részesülnek teljesítményorientált, felhatalmazott, megbecsült és elkötelezett munkatársaink összeszokott csapatától.
Azon dolgozunk, hogy a bank egy olyan kedvelt, izgalmas, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségét biztosító munkahely legyen, amelyre büszkék vagyunk, és amely életre szóló karrierélményt nyújt mindannyiunk számára.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

"Tartalmas, változatos, kihívást jelentő munkafeladatok" - munkatársaink többsége kedveli napi feladatait, és megtalálja bennük az önmegvalósítás és a fejlődés lehetőségét.

"Lehetőség az ügyfelek elégedetté tételére" - üzleti stratégiánk alapja kimagasló ügyfélélmény nyújtása külső és belső ügyfeleink számára, aminek az örömét sokan élik meg rendszeresen a Bankban betöltött szerepükben.

"Jó csapat, nyitott és összetartó kollégák" - egymást elfogadva és támogatva, igazi közösségként dolgozunk együtt. Az összetartozás érzését közösségépítő események (bulik, sportversenyek, stb.) is erősítik.

"Támogató, a teljesítményt, erőfeszítéseket és hozzáértést elismerő vezetők" - kiemelt fontosságú számunkra, hogy olyan vezetőink legyenek, akik nagy figyelmet fordítanak a célok és elvárások egyértelmű meghatározására, a rendszeres visszajelzésre, és az eredmények, erőfeszítések elismerésére.

"Szakmai és személyes fejlődés lehetősége" - munkatársaink a jelenlegi munkakörükkel és karrier-elképzeléseikkel összhangban a képzés-fejlesztési lehetőségek széles palettájáról választhatnak, legyen szó szakmai tanfolyamokról, készségfejlesztő tréningekről, e-learning tananyagokról vagy a munka közbeni tanulás változatos formáiról.
 
Bővebb információ a Raiffeisen bankcsoportról.