Menü megjelenítése

Tartalom megjelenítő

Számlázz.hu Autokassza szolgáltatás

Vége a számlák és a bankszámládra érkező összegek párosítgatásának, spórolj akár több órát is naponta az autokasszával!

Mi az autokassza lényege?

Az autokassza segítségével összekötheted bankszámládat és számlázási fiókodat, így soha többé nem kell foglalkoznod a számládra érkező összegek és a bizonylatok párosítgatásával. Ezzel több órányi munkát spórolhatsz. Csak ennyit kell tenned:
Számlázz.hu fiókodban rögzíted bankszámlaszámodat.

 1. 1 perc alatt összekötöd a számlázási fiókodat és bankszámládat.
 2. Ezentúl a bankszámládra érkező összegeket automatikusan a megfelelő számlához rendeli a rendszer.
 3. Ha díjbekérőt állítasz ki, az összeg beérkezését követően a rendszer automatikusan kiállítja a számlát és elküldi a vevődnek e-mailben.

A Raiffeisen bankszámla és a Számlázz.hu összekötése néhány egyszerű lépésben:

MEGNÉZEM AZ AKTIVÁLÁS LÉPÉSEIT

Az alábbi link segítségével összekötheted a Raiffeisen bankszámládat a Számlázz.hu autokasszával.

ÖSSZEKÖTÖM

Ha nincs még Számlázz.hu fiókod, először regisztráció szükséges!

REGISZTRÁLOK

 • Több órányi adminisztrációtól szabadítunk meg: Nem kell többé nézegetned a pénzügyi teljesítéseket, és adminisztrálni a befizetés dátumát, párosítani a számlát a befizetésekkel, stb. 
 • Pontosság: Nincs félreadminisztrálás, elírás, pontatlan dátumrögzítés, a rendszer nem hibázik. 
 • Valós idejű változások: Ha ügyfeled utalt, és a pénz megérkezett a számládra, a Számlázz.hu-ban azonnal megjelenik, nem szükséges órákat várnod a rendszer frissülésére. 
 • Díjbekérő után automatikus számlázás: Ha vevőd átutalta a díjbekérő összegét, a rendszer ezt látja, rögzíti, és automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kiállítja a számlát, és elküldi a vevő részére. 
 • Gyorsabb folyamatok, gördülékeny vállalkozás: Amellett, hogy időt spórolunk neked, az automatikus számlakiállításnak köszönhetően üzleti folyamataid is felgyorsulnak. 
 • Gyors összekapcsolás: A Számlázz.hu-fiókod és bankszámlád összekapcsolása pillanatok alatt lehetséges, maximum néhány percet vesz igénybe. 
 • Biztonságos: A Számlázz.hu és a bank rendszere garantálja a biztonságot, adataidat egy maximálisan védett környezetben kezeljük. 
 • Megóvunk a kellemetlenségektől: Elfelejted kifizetettre állítani a számlát, ezért a rendszer fizetési felszólítást küld ügyfelednek, pedig ő már fizetett. Az ilyen kellemetlen szituációknak vége!