Útkövető

Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Üzlettárs Klub

Raiffeisen Üzlettárs Klub

Csatlakozzon Ön is hozzánk!

Az üzleti életben az igazán fontos partnerek egymás megbecsülésére törekednek. Kiemelt partnereink számára megbecsülésünket a megújult Raiffeisen Üzlettárs Klub exkluzív szolgáltatásaival fejezzük ki.

Gondolatok, ötletek, tippek
Szakértőinktől a vállalkozása számára hasznos és aktuális információkhoz juthat kellemes környezetben, szórakoztató formában.
Új üzleti kapcsolatépítés
Új üzleti kapcsolatokat alakíthat ki a Raiffeisen Bank ügyfeleivel és partnereivel.
Hírességek testközelből
Ismert sportolók, művészek, speciális szakterületek kiemelkedő képviselői személyesen osztják meg az üzleti életben is hasznosítható tapasztalataikat.
Partnerkedvezmények
Kizárólag Klubtagjaink számára elérhető ingyenes szolgáltatások és kedvezmények. Partnereink körét folyamatosan bővítjük.

Vendégül látjuk a Raiffeisen Üzlettárs Klub zártkörű rendezvényein!

 • Regionális konferenciák
  Előadások aktuális gazdasági, pénzügyi folyamatok, cégvezetés, érdekes üzleti információk témakörökben.
 • Workshopok
  Aktuális üzleti témák gyakorlatias feldolgozása professzionális témavezetőkkel.
 • Pódiumbeszélgetések
  Kötetlen hangulatú, informális beszélgetések kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ismert személyiségekkel.
 • Üzleti reggelik
  Kellemes környezetben találkozhat, az adott régióban meghatározó ügyfeleinkkel, valamint a Raiffeisen Bank területi vezetőivel.

Rendezvényeken való részvétel
A rendezvényekre elektronikus meghívót küldünk. A rendezvényeinken a részvétel regisztrációhoz kötött.  A részvétel ingyenes, vagy előzetes tájékoztatás szerint kedvezményes.

A Raiffeisen Üzlettárs Klubba aktív bankkapcsolattal rendelkező prémium vállalkozói partnereink önkéntesen léphetnek be.  A Klubtagság cégre vonatkozik, de személyhez kötött. A Klubtagság kedvezményeit a cég vezetője, vagy a banknál a céget aláírási joggal képviselő magánszemély élvezheti.

A belépéshez kérjük, írja alá a Belépési nyilatkozatot, adja meg e-mail címét, telefonszámát kapcsolattartás céljából, és iratkozzon fel hírlevelünkre. A partnerkedvezmények igénybevételéhez további adatokat szükséges megadnia.

A klubtagság fenntartásának további feltételei:

 • aktív bankhasználat a Raiffeisen Banknál,
 • amennyiben regisztrál valamelyik rendezvényünkre, és úgy alakul, hogy mégsem tud eljönni, kérjük, 3 nappal az esemény előtt mondja le regisztrációját.

A klubtagság megszűnésének esetei:

 • Klubtag írásbeli lemondása,
 • A klubtagsági feltétételek be nem tartása,
 • Amennyiben a Klubtag a Raiffeisen Bank mindenkori üzletviteli gyakorlatának megfelelően a továbbiakban bármely okból nem részesül a vállalati prémium ügyfeleknek járó kiszolgálásban.