Tartalom megjelenítő

RAIFFEISEN certifikátok

A Raiffeisen Certifikátok kibocsátója a Raiffeisen Bank International AG Raiffeisen Certificates csoportja (2022. december 1-jét megelőzően Raiffeisen Centrobank) több mint 20 éve vezető szerepet tölt be az osztrák certifikát szolgáltatók körében. 2007. óta Ausztria első számú, Közép- és Kelet-Európában többszörösen díjnyertes certifikát előállítója.

Széleskörű termékpalettával, több mint 5.000 befektetési és tőkeáttételes termékkel van jelen a piacon, Európa szerte - így a magyar piacra is - folyamatosan bocsát ki új értékpapírokat és azok másodpiaci kereskedését is biztosítja. 

A Raiffeisen által kibocsátott certifikátok, azok leírása, dokumentumai (angol és német nyelvű kibocsátási tájékoztatói, KID dokumentumok) a legnépszerűbb terméktípusok szerint csoportosítva az alábbi linkeken találhatók meg, az ott megjelenő táblázatban az adott termék ISIN kódjára kattintva:

Expressz certifikátok

Garantált certifikátok

Diszkont certifikátok

Bónusz certifikátok

Index certifikátok

Turbó certifikátok

A Magyarországon elsődleges forgalmazás keretében (jegyzés útján) elérhető certifikátok KID dokumentumai magyar nyelven is megtalálhatók a fenti linkeken, a termékek részletes bemutató anyagai az Ügyféltájékoztatók menüpontban a raiffeisen.hu-n érhetők el. 

A tájékoztatóban foglalt információk nem teljes körűek, nem minősülnek befektetési ajánlásnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetési tanácsnak, a tájékoztatóban érintett témakörök vonatkozásában az Ügyfél kötelezettsége a mindenkori információk, adatok, tények változásának folyamatos figyelése. Ezen kötelezettség elmaradásából eredő károkért a Bank kizárja a felelősségét. A tájékoztatóban foglalt adózási rendelkezések nem minősülnek adótanácsnak, az adózási kérdések teljes körű megismerése érdekében javasolt az adott mindenkori befektetési szolgáltatási, kiegészítő szolgáltatási ügyletre vonatkozó megbízás megadása előtt adótanácsadó igénybevétele. A tájékoztatóban foglalt információk, adatok, tények semmilyen formában nem jelentenek garanciát az Ügyfél adott mindenkori befektetésének ténylegesen realizált vagy várható eredményére nézve, az ilyen igényekből eredő követelésekből felelősségét a Bank, a jogszabályban meghatározott kötelező rendelkezések figyelembevételével kizárja.