RCB certifikátok

A bécsi Raiffeisen Centrobank (RCB) - a Raiffeisen Zentralbank értékpapírokra szakosodott leányvállalata, folyamatosan bocsát ki új certifikátokat és a papírok másodpiaci kereskedelmét is biztosítja, mivel a certifikátok a bécsi, stuttgarti és a Budapesti Értéktőzsdén is forognak.
Az RCB által kibocsátott certifikátok termékleírása - kizárólag angol és német nyelven - valamint a közzétett kibocsátási tájékoztatóik (végleges feltételek) az alábbi linkeken az adott certifikát ISIN kódjára kattintva tekinthetők meg.

Garantált certifikátok

Index certifikátok

Diszkont certifikátok

Bónusz certifikátok

Turbó certifikátok

A tájékoztatóban foglalt információk nem teljes körűek, nem minősülnek befektetési ajánlásnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetési tanácsnak, a tájékoztatóban érintett témakörök vonatkozásában az Ügyfél kötelezettsége a mindenkori információk, adatok, tények változásának folyamatos figyelése. Ezen kötelezettség elmaradásából eredő károkért a Bank kizárja a felelősségét. A tájékoztatóban foglalt adózási rendelkezések nem minősülnek adótanácsnak, az adózási kérdések teljes körű megismerése érdekében javasolt az adott mindenkori befektetési szolgáltatási, kiegészítő szolgáltatási ügyletre vonatkozó megbízás megadása előtt adótanácsadó igénybevétele. A tájékoztatóban foglalt információk, adatok, tények semmilyen formában nem jelentenek garanciát az Ügyfél adott mindenkori befektetésének ténylegesen realizált vagy várható eredményére nézve, az ilyen igényekből eredő követelésekből felelősségét a Bank, a jogszabályban meghatározott kötelező rendelkezések figyelembevételével kizárja.