Tartalom megjelenítő

Forgóeszköz igényhez kapcsolódó finanszírozás

Nemzetközi versenyképességet javító Eximbank által refinanszírozott forgóeszköz hitel

A Raiffeisen Bank hazai vállalatok részére nyújt Eximbank által refinanszírozott forgóeszköz igényhez kapcsolódó hitelt. A termék EUR vagy HUF devizanemekben igényelhető csekély összegű támogatási (de minimis) keret terhére.

A termék főbb előnyei:

  • Fix kamatozású, azaz az ügylet indulásakor rögzített és a teljes futamidő alatt változatlan kamat - szemben az EURIBOR alapú EUR vagy a BUBOR alapú HUF hitellel, ahol a referenciakamat emelkedése automatikusan a kamatszint növekedését eredményezi.
  • Egyszerűen, gyorsan elérhető, akár rulírozó formában is: egyedi, de standardizált eljárásban.
  • Rövid- és középtávon (maximum 3 év futamidő) biztos finanszírozást jelent a futamidő alatt egyedileg meghatározott törlesztési ütemezéssel.

Előfeltétel:

  • A finanszírozott ügyfél által foglalkoztatottak több mint fele a társadalombiztosítás ellátására és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló törvény, illetve a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló törvény szabályai szerint biztosítotti jogviszonyban áll.
  • Ennek igazolására szükséges beszerezni a fővárosi/megyei kormányhivatal egészségbiztosítási pénztári szakigazgatási szerve által, a foglalkoztatottak biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyáról kiállított igazolást.

További feltétel:

  • Az ügyfélnél a hitel futamidejének a végére számszerűsíthető előnyt kell kimutatni a hitelösszeg 2%-ban.

 

További információ:

Telefon: (+36 1) 484-4753

E-mail: exportfinance@raiffeisen.hu