Tartalom megjelenítő

Boingo Global WiFi

Mastercard Business Premium World bankkártya birtokosként Ön korlátlan, nagy sebességű és biztonságos Boingo Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik több mint 1 millió elérési ponton világszerte.

Mi a Boingo Wi-Fi for Mastercard szolgáltatás?
Az arra jogosult bankkártyákkal a kártyabirtokos zökkenőmentesen hozzáfér 6 kontinens 100 országában több mint 1 millió hotspot-hoz:
 • reptereken
 • hotelekben (például: Mariott, Hilton, Accor)
 • kávézókban
 • éttermekben
 • stadionokban
 • irodákban
 • egyes légitársaságok fedélzetén (például: American Airlines, Airfrance, Lufthansa, Virgin Atlantic)

A tagság korlátlan hozzáférést biztosít többletköltség nélkül.

Ha segítségre van szüksége, 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésére e-mailben, telefonon és közösségi médián keresztül.

Mennyibe kerül a Boingo WI-FI Mastercard szolgáltatás?
A Boingo WiFi a Mastercard Business Premium World bankkártyához automatikusan hozzárendelt szolgáltatás, a kártyabirtokosnak nem kell további díjat fizetni az igénybevételhez.

Hogyan tudok csatlakozni a Boingo Wi-Fi Mastercard hálózatokhoz?
Ha rendelkezik a Raiffeisen Bank által kibocsátott, érvényes Mastercard Business Premium World bankkártyával, akkor a szolgáltatás igénybe vételét megelőzően bankkártyáját regisztrálni szükséges a mastercard.boingo.com weboldalon.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bankkártya aktiválását követően 48 óra elteltével kezdhető meg a regisztráció.

Regisztrálok

1) A jogosultság ellenőrzéséhez kérjük, adja meg Mastercard Business Premium World bankkártyájának 16 jegyű számát.
2) Az ellenőrzést követően hozza létre Boingo fiókját a kiválasztott felhasználónév és jelszó segítségével.
3) A megadott e-mail címre a regisztrációról visszaigazolás érkezik.
4) Ezt követően az üdvözlő felületen elérhetővé válnak a program részletei, illetve egy útmutató az applikáció letöltéséhez, a csatlakozáshoz és az ügyfélszolgálat eléréséhez

Honnan tudom, hogy hol érhető el a Boingo WiFi szolgáltatás?
Töltse le a Boingo Wi-Fi Finder applikációt az App Store-ból vagy a Play áruházból.

Kérjük, hogy regisztrációját a mastercard.boingo.com weboldalon kezdje meg, egyéb esetben az applikáció díjfizetésre kérheti.

 • Az applikációba a korábbi webes felületen történt regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval léphet be.
 • Amennyiben a felületen megjelenik, kérjük, olvassa el a Boingo ügyfél-megállapodását és a végfelhasználói licencszerződést, majd koppintson az "Elfogadom" elemre.
 • A belépést követően a jobb felső sarokban tud elérhető hálózatokat keresni. Ha ezt megérinti, megjelennek az Ön közelében levő hotspot elérhetőségek. Ha a térképen a kiválasztott jelre kattint, látni fogja a részleteket és a Wi-Fi hotspot pontos nevét.
 • Ekkor az applikáción belül csatlakozzon a Wi-Fi hálózathoz.

További szolgáltatások, Boingo Wi-Fi használata a repülőgép fedélzetén:

A Boingo Wi-Fi internet hozzáférést biztosít bizonyos járatokon repülés alatt is. Ez függ a repülőgéptől, a menetrendtől és a légitársaság által meghatározott egyéb tényezőktől. A bankkártya birtokos a Wi-Finder alkalmazásban, vagy a böngésző felületen tájékozódhatnak arról, hogy az adott légitársaságnál a szolgáltatás elérhető-e.

Offline térkép letöltés szolgáltatás az alkalmazáson belül

 • 365 napon 7/24 órás elérhető ügyfélszolgálat:
 • Technikai és fiók támogatás angol, spanyol és brazil portugál nyelven: telefonon, e-mail-ben és közösségi médián (Facebook, Twitter) keresztül

Fontos tudnivalók:

A szolgáltatás igénybevétele és használata DÍJMENTES a Raiffeisen Bank által kibocsátott Mastercard Business Premium World bankkártyával rendelkező kártyabirtokosok részére.
Az ügyfél legfeljebb 4 eszközt csatlakoztathat (okostelefon, táblagép, laptop).

A felhasználóknak a sikeres csatlakozáshoz a Wi-Fi hotspot hatótávolságán belül kell lenniük. (Fizikai akadályok - például téglafal, fémkeret vagy beton - csökkentheti a frekvencia erősségét és a tartományt.)

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy nagyobb szállodaláncoknál eltérő szolgáltató esetén is ugyanaz lehet a hotspot név. Ezáltal a Wi-Finder alkalmazás felismeri a hotspot nevét, a csatlakozás mégis sikertelennek bizonyul. A szolgáltató folyamatosan dolgozik azon, hogy minél nagyobb ügyfélélményt nyújtsanak, ezért kérjük, az ilyen eseteket jelentsék az applikáción belül.