Tartalom megjelenítő

LoungeKey

Tegye kényelmessé utazását és töltse kellemesen a felszállás előtti időt üzleti útjai során! A LoungeKey szolgáltatás igénybevételével exkluzív várókban frissülhet fel, készülhet a következő tárgyalásra vagy akár le is bonyolíthatja azt partnereivel.
 

Mi a LoungeKey szolgáltatás?

A LoungeKey szolgáltatás keretében a legmagasabb presztízsű Mastercard bankkártyával rendelkező kártyabirtokosok és a velük együtt utazók több mint 1000 exkluzív reptéri váró szolgáltatásait vehetik igénybe a világ 120 országában, például:

 • gasztronómiai élmények,
 • internet/Wi-Fi, fax, telefon, TV
 • spa, zuhanyzási lehetőség,
 • vásárlási lehetőség: duty free áruház a várótermen belül
 • kisméretű szobák privát hívásokhoz
 • biliárd
 • gyermekeknek játszó helyiség

A nyitvatartás és a szolgáltatások várótermenként eltérnek, valamint egyes szolgáltatók az öltözékre vonatkozóan meghatározhatnak előírásokat, kérjük, ezekről tájékozódjon az utazást megelőzően.
A várótermeket és a hozzájuk kapcsolódó információkat (nyitva tartás, elhelyezkedés, elérhető szolgáltatások) a www.loungekey.com/en/raiffeisen/our-lounges weboldalon előzetes regisztráció nélkül tekintheti meg.

Mennyibe kerül a belépés vállalati ügyfeleknek és a velük együtt utazóknak?

 • Mastercard Business Premium World bankkártya birtokosok részére: 32 dollár/fő/alkalom
  (2020.07.15-én érvényes díj, melyet a Mastercard határoz meg és a várótermet üzemeltető szolgáltatónak fizetendő, a szolgáltatás pontos díját a LoungeKey mobil applikációban ellenőrizheti)
 • a kártyabirtokos vendége(i) részére: 32 dollár/fő/alkalom
  (2020.07.15-én érvényes díj, melyet a Mastercard határoz meg és a várótermet üzemeltető szolgáltatónak fizetendő, a szolgáltatás pontos díját a LoungeKey mobil applikációban ellenőrizheti)
 • a Sleepbox jellegű várótermek belépési díja ettől eltérhet

 

Ki és hogyan veheti igénybe a LoungeKey szolgáltatást?

A váróterem szolgáltatásait azon kártyabirtokosok vehetik igénybe, akik az erre feljogosító, névre szóló bankkártyával rendelkeznek függetlenül attól, hogy milyen repülőtársasággal vagy milyen osztályú jeggyel utaznak. A tagság nem megvásárolható, tehát ha a bankkártyához nem tartozik a szolgáltatás igénybevételének lehetősége, akkor további díjfizetés mellett sincs lehetőség a belépésre
A LoungeKey weboldalán és a LoungeKey mobilapplikációval könnyen és gyorsan regisztrálhat, valamint tájékozódhat a szolgáltatásról.
 Regisztráljon gyorsan és egyszerűen (ha még nem regisztrált):
I. Regisztráljon Mastercard Business Premium World bankkártyával a www.loungekey.com/Raiffeisen/Business weboldalon
II. A "Create your account"-ra kattintva adja meg bankkártyájának adatait, majd az ellenőrző kód beírását követően a „Validate”- re kattintva lépjen tovább.
III. Hozza létre saját online profilját (felhasználónév és jelszó)!
IV. Töltse le okostelefonjára a LoungeKey applikációt az App Store-ból vagy a Play áruházból, ahol a bejelentkezést követően személyre szabott információkat is elérhet

Elindítom a regisztrációt

Belépés a LoungeKey váróterembe

Utazásai előtt mindig ellenőrizze:

 • bankkártyájának érvényességét és egyenlegét
 • az utazás során érintett repülőtéren a LoungeKey várók elérhetőségét, nyitva tartását és szolgáltatásait a LoungeKey mobilapplikációban vagy a www.loungekey.com/en/raiffeisen/our-lounges weboldalon az utazás során érintett LoungeKey várókra vonatkozó egyedi feltételeket.
  Egyes várók meghatározhatják a LoungeKey váróban egyszerre bent tartózkodók számát, vagy a bent tartózkodás maximális idejét, amely letelte után megengedhetik az újbóli belépést. Ezekről az egyes várók külön határoznak. A konkrét szabályokról, feltételekről és további információkról a várókeresőben tájékozódhat.

A reptéren keresse a LoungeKey felirattal ellátott várótermet, ahol a belépést követően:

 • jelezze, hogy szeretné igénybe venni a LoungeKey szolgáltatásait    
 • mutassa fel a szolgáltatás igénybevételére jogosító Mastercard Business Premium World bankkártyáját
 • a bankkártyát a váróban elkérik és kártyaolvasóval ellenőrzik érvényességét, valamint azt, hogy a kártyabirtokos és vele együtt utazó vendégei jogosultak-e a belépésre.
 • a kártyabirtokosnak alá kell írnia a belépés tényét rögzítő bizonylatot aláírásával kell igazolnia egy dokumentumban rögzítik a látogatás tényét
 • a belépés díja a bankkártyáról kerül levonásra

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

A mobilapplikácó használatához online profil (felhasználónév és jelszó) létrehozása szükséges www.loungekey.com/Raiffeisen/Business weboldalon keresztül.

A jogosultságok és belépési feltételek a regisztráció során megadott kártyaadatok alapján kerülnek ellenőrzésre.

Az ellenőrzés hitelesítése az ügyfél részére kibocsátott bankkártyával történik. A jogosultság ellenőrzése céljából 1$-os átmeneti terhelés történik a kártyán, amely (általában 10 munkanapon belül) visszautalásra kerül.

Az exkluzív várókról a www.airport.mastercard.com oldalon is tájékozódhat.

A kártyabirtokossal együtt utazó vendégek számát sem a Raiffeisen Bank, sem a Mastercard nem korlátozza, a váróterem azonban fenntartja a jogot arra, hogy egyedileg szabályozza a váróban tartózkodók létszámát a vendégek kényelme és biztonsága érdekében. A bankkártya elvesztése vagy lopása esetén azonnal értesítse a kártyakibocsátót! A szolgáltatás csak aktív státuszú bankkártyával vehető igénybe.

Kérdéseivel kérjük, forduljon személyes kapcsolattartójához vagy hívja a 06-80-200-544 számot.