Tartalom megjelenítő

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítások

Mindenhol jó, de legjobb otthon.

Online kalkulálok

Valószínűleg a korábbi években megkötött lakásbiztosítása nem nyújt kellő védelmet, nem lehetne otthonát újjáépíteni meglévő biztosításának szolgáltatásából. 

Ennek oka, hogy az elmúlt évek drasztikus ingatlan-, és építőanyagár- növekedése miatt az Ön ingatlana is többet ér már, mint biztosítása megkötésekor.

Tudjon meg többet pár egyszerű lépésben:

  • 5 egyszerű adat megadásával kalkulálható a díj,
  • villámgyors szerződéskötés online vagy bármely bankfiókunkban, akár időpontfoglalással,
  • alulbiztosítottság elleni garancia*,
  • kedvező díjszabás,
  • gyors kárrendezés, akár szemle nélkül.

*Ha a Szerződés a Biztosító által az épületre kalkulált és javasolt (vagy azt meghaladó) biztosítási összeggel jön létre, a Biztosító nem vizsgál alulbiztosítottságot az épület vonatkozásában.

  • Prémium és Médium csomagok magasabb fedezetekkel 

Ha magasabb fedezeti értékekkel, vagy még szélesebb körű szolgáltatásokkal szeretné otthonát biztosítani, akkor Önnek Prémium vagy Médium csomagjainkat ajánljuk. 

  • Alap csomaggal a legelemibb veszélyek ellen

A károk háromnegyedét öt kárfajta teszi ki: vezetékes vízkár, viharkár, üvegkár, beázás és villámcsapás. Ezek ellen már Alap csomagunk is védelmet nyújt.
 

Online kalkulálok

A biztosítást megkötheti online, vagy a Raiffeisen Bank bármely fiókjában. A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Bankfióki ügyintézés esetén a várakozás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy foglaljon előre időpontot!

A biztosításértékesítés során a Raiffeisen Bank Zrt. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 116-118.) az UNIQA Biztosító Zrt. (székhely: 1134, Budapest, Róbert Károly krt.70-74.) függő ügynökeként jár el.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, annak tartalma a vonatkozó biztosítási feltételekben leírtak szerint értelmezhető, illetve érvényes.