Ugrás a tartalomhoz
EN

7,00% TB HUF Kötvény

Kiszámítható befektetés, mert az évi 7,00% kamat a futamidő alatt nem módosul. Már 100 000 forinttól elérhető. A kamat a teljes futamidő végén kerül jóváírásra.

A 7,00% TB HUF Kötvényt Önnek ajánljuk, ha

 • forint megtakarítással rendelkezik,
 • mérsékelt kockázatú befektetést keres,
 • kedvező kamatot szeretne,
 • nyitott a közép- vagy hosszabb távú megtakarításokra és a befektetett pénzét akár 5-6 évig nélkülözni tudja.

Azért érdemes a 7,00% TB HUF Kötvényt választania, mert

 • a befektetés kiszámítható, mivel az évi 7,00% kamat (EHM: 6,03%) a 71 hónapos futamidő alatt nem módosul, és nem függ a piaci változásoktól,
 • már 100 ezer forinttól elérhető, alacsonyabb összeg befektetése esetén is elérhető a kedvező kamat,  
 • nem kell adót fizetnie a hozamai után, ha befektetését Tartós Befektetési Értékpapírszámlán helyezi el és a számlanyitás évét (gyűjtőév) követő 5. év végéig nem veszi ki megtakarítását,
 • ha a lejárat előtt szüksége van a befektetett összegre, a napi árjegyzésnek megfelelően bármikor értékesítheti kötvényeit.

Mikor fizet kamatot a Kötvény?

  Dátum 1 millió Ft névértékű kötvény esetében a kifizetés bruttó összege
Kamatfizetés és a tőke visszafizetése 2018. december 20. 1 415 014 HUF

A kibocsátást követően a kötvényeket a másodpiaci forgalomban lehet megvásárolni, illetve eladni a napi árjegyzésnek megfelelően. A napi árjegyzést megtalálja az  Árfolyamok menüpont alatt, illetve érdeklődjön bármely bankfiókunkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Ez a hirdetés nem minősül hivatalos ajánlattételnek. A részleteket megtalálja a Végleges Feltételekben, az Alaptájékoztatóban, az Alaptájékoztató I. számú kiegészítésébenés a Bank mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Listájában és a bankfiókokban. A Kötvény 2013. január 16-án került kibocsátásra, az EHM értéke a kibocsátás napjára vonatkozóan került meghatározásra és lejáratig tartás esetén érvényes.

Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt gondosan mérlegelje a befektetés kockázatát, díjait.

A napi árjegyzést megtalálja a www.raiffeisen.hu honlapon az Árfolyamok menüpont alatt, illetve érdeklődjön bármely bankfiókunkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Miért fontos a megtakarítás?

Nagyobb összegű kiadásaira érdemes időben elkezdeni félretenni - többek között az alábbiak miatt. 

 • Adódhatnak váratlan kiadásai vagy érheti bevételkiesés betegség, munkanélküliség miatt. Megfelelő összegű megtakarítással könnyebben úrrá tud lenni a nehézségeken anélkül, hogy eladósodna.
 • Napjainkban sok szó esik a nyugdíjakról és a nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról. Érdemes erre a célra is félretenni, hogy biztosított legyen idős korának anyagi biztonsága.
 • Minél hamarabb kezdi el a takarékoskodást, annál kisebb összeg elegendő az adott cél eléréséhez!
  Amennyiben már rendelkezik nálunk értékpapírszámlával, a kötvényt a készlet erejéig megvásárolhatja bármely bankfiókunkban, a Raiffeisen Direkten keresztül a 06-80-488-588-as telefonszámon, vagy a Raiffeisen DirektNet internetes szolgáltatásunkon keresztül.
  Amennyiben Ön még nem rendelkezik a Raiffeisen Banknál értékpapírszámlával bármely bankfiókunkban nyithat értékpapírszámlát és ügyfélszámlát.
  A várakozás elkerülése végett kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Kérjük, a bankfiókba hozza magával:
 • személyi igazolványát,
 • lakcímkártyáját,
 • adókártyáját.
  További információt kérhet telefonos ügyfélszolgálatunkon, a Raiffeisen Direkten is, a 06-80-488-588-as telefonszámon.