Ugrás a tartalomhoz
EN

3,25% TB EUR Kötvény

Kiszámítható euró alapú befektetés, mert az évi 3,25% kamat a futamidő alatt nem módosul

A 3,25% TB EUR Kötvényt Önnek ajánljuk, ha

 • euró megtakarítással rendelkezik,
 • mérsékelt kockázatú befektetést keres,
 • kedvező kamatot szeretne,
 • nyitott a közép- vagy hosszabb távú megtakarításokra és a befektetett pénzét akár 5 évig nélkülözni tudja,

Azért érdemes a 3,25% TB EUR Kötvényt választania, mert

 • a befektetés kiszámítható, mivel az évi 3,25% kamat (EHM: 3,02%) a 69 hónapos futamidő alatt nem módosul, és nem függ a piaci változásoktól,
 • már 100 eurótól elérhető, alacsonyabb összeg befektetése esetén is elérhető a kedvező kamat,
 • nem kell adót és egészségügyi hozzájárulást fizetnie a hozamai után, ha befektetését Tartós Befektetési Értékpapírszámlán helyezi el és a számlanyitás évét (gyűjtőév) követő 5. év végéig nem veszi ki megtakarítását,
 • ha a lejárat előtt szüksége van a befektetett összegre, a napi árjegyzésnek megfelelően bármikor értékesítheti kötvényeit (azonban a lejárat előtti értékesítés tőkevesztéssel is járhat!).

Mikor fizet kamatot a Kötvény?

  Dátum 1 000 euró névértékű kötvény esetében a kifizetés bruttó összege
Kamatfizetés és a tőke visszafizetése 2019. december 20. 1 187,79 EUR

Kockázatok:

Lejárat előtti kötvény értékesítés tőkeveszteséggel is járhat!

Amennyiben a kötvényből lejáratkor befolyó összeget más devizára szeretné váltani, akkor számolnia kell a devizaárfolyamok futamidő alatti elmozdulásának kockázatával!

További információk:

A kibocsátást követően a kötvényeket a másodpiaci forgalomban lehet megvásárolni, illetve eladni a napi árjegyzésnek megfelelően. A napi árjegyzést megtalálja az  Árfolyamok menüpont alatt, illetve érdeklődjön bármely bankfiókunkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.

A jelen hirdetésben közölt információk a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bszt.) 122. §-a szerinti reklámnak minősül, így nem tekinthető a Bszt. 41-43. §-ai szerinti előzetes tájékoztatásnak, és nem is helyettesíti azt. 

A részleteket megtalálja a Végleges Feltételekben, az Alaptájékoztatóban, az Alaptájékoztató 1.sz kiegészítésében és a Bank mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Listájában és a bankfiókokban. A Kötvény 2014. március 12-én került kibocsátásra, az EHM értéke a kibocsátás napjára vonatkozóan került meghatározásra és lejáratig tartás esetén érvényes.

Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt gondosan mérlegelje a befektetés kockázatát, díjait.

A napi árjegyzést megtalálja az Árfolyamok menüpont alatt, illetve érdeklődjön bármely bankfiókunkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.

  Amennyiben már rendelkezik nálunk értékpapírszámlával, a kötvényt a készlet erejéig megvásárolhatja bármely bankfiókunkban, a Raiffeisen Direkten keresztül a 06-80-488-588-as telefonszámon, vagy a Raiffeisen DirektNet internetes szolgáltatásunkon keresztül.
  Amennyiben Ön még nem rendelkezik a Raiffeisen Banknál értékpapírszámlával bármely bankfiókunkban nyithat értékpapírszámlát és ügyfélszámlát.
  A várakozás elkerülése végett kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Kérjük, a bankfiókba hozza magával:
 • személyi igazolványát,
 • lakcímkártyáját,
 • adókártyáját.
  További információt kérhet telefonos ügyfélszolgálatunkon, a Raiffeisen Direkten is, a 06-80-488-588-as telefonszámon.