Befektetői (MiFID) kérdőív kitöltése

A megfelelő Befektetési kérdőív kitöltéséhez kérjük, az alábbi kategóriák mindegyikében válassza ki az Önre jellemző értéket. (Amennyiben csak egy érték lehetséges, akkor a kategória automatikusan kitöltésre kerül.)

Tájékoztatjuk, hogy ha Ön a Private vagy Prémium szegmensbe tartozik, akkor az Alkalmassági és Megfelelési teszt kitöltése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az Ön számára elérhető befektetési szolgáltatások teljes körét, így befektetési tanácsadási és/vagy portfólió kezelési szolgáltatást is igénybe tudjon venni. Amennyiben Ön a "Magánszemély ügyfél - Private vagy Prémium szegmens - befektetési tanácsadást/portfóliókezelést tartalmazó befektetési szolgáltatással" kategóriát, így az Alkalmassági és Megfelelési tesztet magában foglaló kérdőív kitöltését választja, Ön hozzájárul az abban foglalt adatok kezeléséhez. Private vagy Prémium szegmensbe tartozó ügyfélként Önnek lehetősége van ugyanakkor kizárólag a Megfelelési teszt kitöltésére is, amennyiben a Magánszemély ügyfél - Private vagy Prémium szegmens - befektetési tanácsadást/portfóliókezelést nem tartalmazó szolgáltatással" kategóriát választja. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben befektetési tanácsadási és/vagy portfolió kezelési szolgáltatások igénybevételére nem lesz lehetősége. Ha Ön normál lakossági szegmensbe tartozik, akkor kizárólag Megfelelési teszt kitöltésére van lehetősége, a "Magánszemély ügyfél - Normál lakossági ügyfél" teszt kategóriát kell kiválasztania, és befektetési tanácsadási és/vagy portfolió kezelési szolgáltatások igénybevételére nem lesz lehetősége.

Kérjük, hogy a Bank Adatvédelem és Adatkezelés - Raiffeisen BANK oldalon, különösen a Befektetési termékekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót legyen szíves döntése előtt áttanulmányozni és abban foglaltak megértését követően dönteni, hogy melyik teszt kitöltését választja. Az adatai kezelésével kapcsolatos részleteket, különösen az adatkezeléssel kapcsolatos jogait és a jogorvoslatokat is ezen adatkezelési tájékoztatókban találja.
Kérdés esetén kérjük, hívja a Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-80-488-588-as telefonszámon.

MiFID szerinti besorolás alapján a kérdőív kiválasztása
Tájékoztatjuk, hogy a Befektetői (MiFID) kérdőív csak számítógépen tölthető ki, ezért kérjük, azon nyissa meg.