Tartalom megjelenítő

Pénzpiaci műveletek

A gazdaságban zajló változások részeként tapasztalható pénzügyi liberalizáció egyrészt tágabb mozgásteret biztosít a vállalatok számára, másrészt azonban új kockázatokkal szembesíti azokat gazdasági tevékenységük során. Ezen kockázatok közül az árfolyam- és kamatkockázat kezelésében nyújt támogatást a Pénz-, Deviza és Tőkepiaci főosztály (Treasury) keretein belül működő speciális részleg, a Corporate Sales Desk.

Vállalata kockázatkezelési technikáinak megválasztásában és alkalmazásában a Customer Desket keresheti meg közvetlenül, ahol konzultációs és továbbképzési lehetőséget is kínálunk.

A Treasury technikai felszereltsége révén a legfrissebb gazdasági hírekről is percnyi pontossággal értesül. Így információinkkal támogatni tudjuk vállalatát, hogy pénzügyi döntéseit naprakész gazdasági ismeretek birtokában hozza meg.

Jelenlegi partnereink mellett - melyek vezető magyar termelő és kereskedelmi vállalatok, valamint multinacionális vállalatok magyar leányvállalatai - várjuk az Ön vállalatának érdeklődését, ha szolgáltatásainkat igénybe kívánják venni vagy információt szeretnének kapni.

A lebonyolítani kívánt tranzakciók esetében az egyes tranzakciók minimum összege EUR 50 000,- vagy annak bármely más devizában kifejezett ellenértéke.

A Pénz-, Deviza és Tőkepiaci főosztály (Treasury) az alábbi szolgáltatásokkal áll vállalati ügyfelei rendelkezésére:

Árfolyamjellegű szolgáltatások

  • Azonnali (spot) devizaátváltás
  • T, T + 1 napos devizaátváltás
  • Határidős (forward) üzlet
  • Árfolyamopció

Kamatjellegű szolgáltatások

  • Határidős kamatmegállapodás (FRA)
  • Kamatswap (IRS)
  • Prémium befektetések (kétdevizás befektetés)
  • Tőkevédett strukturált betétek

Külön figyelmébe ajánljuk, hogy vállalata cash-flowjának elemzése alapján és a piaci feltételek aktuális alakulását figyelembe véve, segítséget nyújtunk vállalata optimális kockázatkezelésének kialakításában.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődhet ügyfélreferensénél vagy a következő telefonszámokon:

Elérhetőségek Telefonszám E-mail
Elemzés: 484-4843 research@raiffeisen.hu
Vállalati értékesítés csoport: 484-4806 MKT_Corporate_Sales@raiffeisen.hu
Magánszemélyek és pénzügyi intézmények értékesítés csoport: 484-4854 MKT_Retail_Sales@raiffeisen.hu
Fax szám: 484-4444