Tartalom megjelenítő

Részvények

Részvény forgalmazás

A befektetési szolgáltatások terén a Raiffeisen Bank elérést biztosít az ügyfelei részére a részvény-típusú és ahhoz kapcsolódó befektetési termékek iránt. A Bank, mint a Budapesti Értéktőzsde részvényszekciójának tagja bizományosi tevékenységet folytat a tőzsdére bevezetett részvényekkel, valamint nemzetközi partnerein keresztül befektetési tranzakciókat hajt végre más országok részvénypiacain is. Az ügyleteket Pénz és Tőkepiaci Főosztály (Markets) Vállalati illetve  Magánszemélyek és pénzügyi intézmények értékesítési csoportjai hajtják végre a Bank vállalati és lakossági ügyfelei nevében.

Hazai részvénypiac

A Bank ügyfelei a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett részvényekre, illetve az azokra jegyzett szabványosított határidős kontraktusokra adhatnak vételi illetve eladási megbízásokat. A tranzakciók elszámolásához szükséges értékpapír számlákat a Bank Értékpapír Főosztálya nyitja meg a lakossági és vállalati ügyfelek részére.

Külföldi részvénypiacok

A Raiffeisen Bank nemzetközi kapcsolatain keresztül lehetőséget biztosít az ügyfelek számára a külföldi részvénypiacokon történő befektetésre is. Az ügyletek elszámolása illetve a befektetési eszközök letétkezelése az ügyfelek Banknál vezetett értékpapírszámláján történik. A nemzetközi elszámolású tranzakciók elszámolhatóak az ügyfél értékpapírszámláján tartott deviza egyenleg ellenében, azonban ha szükséges a Bank a konverziót is végrehajtja.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz:

Elérhetőségek Telefonszám E-mail
Vállalati értékesítés csoport: 414-7858 MKT_Corporate_Sales@raiffeisen.hu
Magánszemélyek és pénzügyi intézmények értékesítés csoport:  414-7852 MKT_Retail_Sales@raiffeisen.hu