Tartalom megjelenítő

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás - RaiPay

Használja betéti-, hitel-, vagy üzleti bankkártya szolgáltatással - Raiffeisen Mastercard bankkártyákkal!

For English version, please click here >


Miért érdemes használnia?

                                                        
  • Bankkártyájának fizikai használata nélkül gyorsan és biztonságosan, egyetlen érintéssel vásárolhat az üzletekben androidos mobileszközével.
  • Raiffeisen ATM-ből akár forint készpénzfelvételre is használhatja belföldön. Egy összegben maximálisan felvehető összeg okoseszközök érintésmentes használata esetén 200 000 Ft.
  • Biztonságos: minden tranzakció előtt a készüléken beállított módon (ujjlenyomat felismeréssel, arcfelismeréssel, jelkóddal vagy mintával) fel kell oldania a készüléket. A magas összegű tranzakciók jóváhagyásához (és bizonyos készülékek esetén) az alkalmazásban korábban megadott RaiPay jelkódot is meg kell adnia. Fizetéskor a fizikai kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem a RaiPay alkalmazás nem tárolja, és azokat a kereskedőkkel sem osztja meg.


Milyen bankkártyákkal működik?
A Raiffeisen Bank által kibocsátott összes lakossági, Premium, Private Banking, kis- és nagyvállalati Mastercard betéti kártyával vagy hitelkártyával használhatja a RaiPay-t.

 

Fizessen RaiPay-jel minden kereskedőnél, ahol egy érintéssel lehet fizetni és ezt a szimbólumot látja!

 

A RaiPay alkalmazáson történő fizetés ugyanolyan vásárlási vagy készpénzfelvételi tranzakciónak minősül, mintha fizikai kártyát használna. A RaiPay alkalmazásban digitalizált bankkártya bármikor felfüggeszthető vagy törölhető Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, a +36-80-488-588 telefonszámon.

Milyen eszközökkel működik?
Minimum Android 7 (Nougat) operációs rendszerrel és NFC olvasóval rendelkező mobilkészülék szükséges, amelyen telepítve van a Google Play vagy a Huawei AppGallery alkalmazás.

Adja hozzá Mastercard betéti, hitel- és/vagy üzleti bankkártyáját a RaiPayhez még ma!

1. Töltse le a RaiPay mobilalkalmazást az Google Play vagy a Huawei AppGallery áruházból a linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával.

2. Nyissa meg az applikációt.
3. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket
4. Adja meg a szükséges engedélyeket.
5. Adja meg mobiltelefonszámát.
6. Válasszon egy 4 számjegyű RaiPay jelkódot és adja meg ismét megerősítés céljából.
7. A mobilfizetés beállításához válassza az Új kártya hozzáadása lehetőséget.
8. A hozzáadáshoz érintse bankkártyáját a készülékhez (a funkció csak bekapcsolt NFC-vel működik), tartsa a kamera elé vagy adja hozzá a kártyaadatokat manuálisan.
9. A digitalizált (hozzáadott) bankkártyát minden esetben aktiválni szükséges. Ellenőrizze a képernyőn megjelenített telefonszám utolsó 4 számjegyét, melyre az aktiváló sms kódot kéri. Amennyiben a Banknál bejelentett telefonszáma időközben megváltozott, úgy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is kérheti az aktiválást.
10. Amennyiben a megjelenített telefonszám helyes, a Rendben gomb megnyomását követően a készülékére felugró (PUSH) értesítés érkezik, ezt megnyitva megtekintheti és jóváhagyhatja a bankkártya digitalizációt a myRaiffeisen applikációban. Azon ügyfeleink, akik nem rendelkeznek hozzáféréssel a myRaiffeisen alkalmazáshoz a kártyadigitalizáció befejezéséhez kérjük hívják a telefonos ügyfélszolgálatunkat.
11. A jóváhagyást követően a telefonszámra érkezett egyszer használatos SMS kódot adja meg a RaiPay applikációban és a Kód megerősítése gomb megnyomásával az alkalmazás máris használható mobilfizetésre.
A bankkártya sikeres regisztrációjáról a bankunknál bejelentett telefonszámára SMS értesítést küldünk.

Hogyan fizethet androidos mobilkészülékével?

Amennyiben mobilkészülékét érintésmentes fizetésre szeretné használni, érintse közel a terminálhoz.
Minden tranzakció előtt a készüléken beállított módon (ujjlenyomat felismeréssel, arcfelismeréssel, jelkóddal vagy mintával) fel kell oldania a készüléket. A magas összegű tranzakciók jóváhagyásához (és bizonyos készülékek esetén) az alkalmazásban korábban megadott RaiPay jelkódot is meg kell adnia.

A sikeres fizetésről visszaigazoló képernyő jelenik meg.

A RaiPay-jel történő fizetéshez kérjük, állítsa be a RaiPay alkalmazást alapértelmezett mobilfizetési alkalmazásként a készülék beállításaiban vagy a RaiPay alkalmazáson belül.