Ugrás a tartalomhoz
EN

Sokoldalú OKOSkártya

A Bank 2013 július 10-től Sokoldalú OKOSkártya kibocsátására vonatkozó igénylést nem fogad be.

A Sokoldalú OKOSkártya jellemzői:

 • a kártyához bankszámla és hitelkártya-számla is kapcsolódik,
 • egyetlen kártya díjáért betéti és hitelkártya szolgáltatásokat is használhat,
 • széles körben használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre, internetes vásárlásra,
 • MasterCard® PayPassTM funkcióval ellátott kártya, amellyel gyorsan, mindössze egyetlen érintéssel fizethet a PayPassTM elfogadóhelyeken, anélkül, hogy a kártyát át kelljen adnia a pénztárosnak.

Hogyan működik a Sokoldalú OKOSkártya?

 

 • Vásárláskor Ön elsődlegesen a hitelkártya-számlát használja. Ha a hitelkeret nem fedezi a vásárlás összegét, azonban a bankszámlán elegendő összeg áll rendelkezésére, a vásárlás a bankszámlája terhére történik, addig, amíg nem tölti fel újra a hitelkeretét.
 • A készpénzfelvétel a bankszámlát terheli. A bankkártya igénylésekor azonban kérheti, hogy amennyiben a bankszámláján nem áll rendelkezésre a szükséges összeg, akkor a további készpénzfelvételre hitelkeretét használhassa, maximum annak  50%-áig. A hitelkeret terhére felvett készpénz összegére kamat terhelődik a készpénzfelvétel napjától a visszafizetésig.Hogyan használhatja a hitelkeretet?

Kamatmentesen vásárolhat a vásárlás időpontjától a következő számlakivonaton megjelölt fizetési határidőig (ez a kamatmentes periódus), amennyiben a hitelkeret terhére felhasznált összeg  - ide értve a hitelkártya számlára beterhelt díjakat, költségeket is - a fizetési határidőig teljes egészében visszafizetésre kerül.

A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25-e (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő pedig minden hónap 10-e (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy a keretéből felhasznált összeget kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimum összeget befizesse.

A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5000 Ft. Amennyiben a fizetési határidőig a minimálisan fizetendő összeg sem került befizetésre, havi késedelmi díjat kell fizetni.

Mindez egyszerűen kiküszöbölhető a minimum összegre szóló díjmentes állandó átvezeti megbízással, vagy a teljes összegre vonatkozó automatikus keretfeltöltő szolgáltatással!

Nincs visszafizetési kötelezettsége, ha a záróegyenleg kisebb, mint 5 000 Ft, ebben az esetben azonban a hitelkeretből felhasznált összegre kamat terhelődik.

Hitelkerettúllépési díjat kell fizetni, ha az aktuálisan beterhelt díjak és a felhasznált összeg összege magasabb, mint a hitelkeret, és ez a túllépés a fizetési határidő napján is fennáll.

A záróegyenleg a kártyás vásárlás, a hitelkeret terhére történt készpénzfelvétel és a banki költségek (kártyadíj, kamat) együttes összege.

 

 

Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet

          Regisztrálja Raiffeisen VertiCard bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban és fizessen Apple Pay-jel!
Részletekért kattintson ide!

 

RaiPay androidos mobilfizetés a Raiffeisen Banknál

     Gyors és biztonságos fizetés Raiffeisen Mastercard bankkártyával.
Részletekért kattintson ide!

 

Erős ügyfél-hitelesítéssel (3D Secure) még biztonságosabb az internetes vásárlás!

     Hagyja jóvá fizetéseit akár ujjlenyomat olvasással vagy arcfelismeréssel.
A részletekért kattintson ide!
 • Ha kártyáját csak vásárlásra használja és a fizetési határidőig a teljes összeget visszafizeti, kamatmentesen használhatja hitelkeretét!
 • Ha jövedelmét bankszámlájára utaltatja, megkönnyítheti a hitelkeretből felhasznált összeg visszafizetését.  
 • Adjon díjmentesen állandó átvezetési megbízást a minimum összeg átvezetésére a Raiffeisen Direkt- en, vagy DirektNet Internet Banking szolgáltatáson keresztül,
 • Használja a keretfeltöltő szolgáltatást, amely a fizetési határidőre a bankszámláján lévő összegből automatikusan visszatölti a tartozást, így nem kell figyelnie a visszafizetési határidőre.
 • Ha átutalással, vagy postai úton szeretné tartozását rendezni, kérjük, figyeljen arra, hogy hitelkártyaszámlájára utaljon, melynek számát az ügyfélkártya hátoldalán találja
 • Érdemes a kártya igénylésekor hitelfedezeti biztosítást kötnie, amely segít, hogy akkor is vissza tudja fizetni a felhasznált összeget, ha váratlan esemény történik Önnel.

Ajánljuk még Ajánljuk még