Ugrás a tartalomhoz
EN

MasterCard® PayPassTM Standard Hitelkártya

A Bank 2013. július 10-től Standard (Oxigén) Hitelkártya kibocsátására vonatkozó igénylést nem fogad be.
Igényeljen OneCard Standard Hitelkártyát 1-3-5% pénzvisszatérítéssel!

A Standard Hitelkártya jellemzői:

  • széles körben használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre, internetes vásárlásra külföldön és belföldön egyaránt,
  • minden alkalommal díjmentesen vásárolhat vele,
  • MasterCard® PayPassTM funkcióval ellátott kártya, amellyel gyorsan, érintés nélkül fizethet a PayPassTM elfogadóhelyeken, anélkül, hogy a kártyát át kelljen adnia a pénztárosnak,
  • amíg vásárláskor személyre szabott hitelkeretét költi - amit ráér később visszafizetni-, addig a bankszámláján tartott pénze kamatozik,
  • kamatmentesen használhatja vásárlásra hitelkeretét, ha a teljes tartozását határidőre visszafizeti,
  • hitelkeretét bármikor feltöltheti és újra használhatja,
  • rugalmas, mert elegendő a felhasznált hitelkeret 5%-át visszafizetnie a fizetési határidőig, a fennmaradó rész visszafizetését pedig lehetőségeihez mérten átütemezheti.

Hogyan használhatja a Standard Hitelkártyáját?

Kamatmentesen vásárolhat a vásárlás időpontjától a következő számlakivonaton megjelölt fizetési határidőig (ez a kamatmentes időszak), amennyiben a teljes felhasznált egyenleg a fizetési határidőig visszafizetésre kerül.

A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25-e (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő pedig minden hónap 10-e (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy a keretéből felhasznált összeget kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimálisan visszafizetendő összeget befizesse.

A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5 000 Ft. Ha a fizetési határidőig a minimálisan fizetendő összeg sem került befizetésre, havi késedelmi díjat kell fizetni.
Mindez egyszerűen kiküszöbölhető a díjmentes, minimum összegre szóló csoportos beszedési megbízással.

Nincs visszafizetési kötelezettsége, ha a hitelkeret terhére felhasznált összeg kisebb, mint 5 000 Ft, ebben az esetben azonban a hitelkeretből felhasznált összegre kamat terhelődik.

Hitelkeret-túllépési díjat kell fizetnie, ha a hitelkeret terhére felhasznált összeg meghaladja a rendelkezésre álló hitelkeret összegét, és ez a túllépés a fizetési határidő napján is fennáll.

 

Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet

          Regisztrálja Raiffeisen VertiCard bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban és fizessen Apple Pay-jel!
Részletekért kattintson ide!

 

RaiPay androidos mobilfizetés a Raiffeisen Banknál

     Gyors és biztonságos fizetés Raiffeisen Mastercard bankkártyával.
Részletekért kattintson ide!

 

Erős ügyfél-hitelesítéssel (3D Secure) még biztonságosabb az internetes vásárlás!

     Hagyja jóvá fizetéseit akár ujjlenyomat olvasással vagy arcfelismeréssel.
A részletekért kattintson ide!
  • Használja hitelkártyáját mindennapos vásárlásaihoz a kamatmentes időszakban, és kamatoztassa tovább a pénzét bankszámláján.
  • Díjmentesen adhat csoportos beszedési megbízást a minimum összeg átvezetésére a Raiffeisen Direkt- en, vagy DirektNet Internet Banking szolgáltatáson keresztül.
  • Kössön hitelfedezeti biztosítást a kártya igénylésekor, amely segít, hogy akkor is vissza tudja fizetni a felhasznált összeget, ha váratlan esemény történik Önnel.

Ajánljuk még Ajánljuk még