Ugrás a tartalomhoz

Kapcsolat Dolgozói Csomag

Számlavezetési szolgáltatás - Kapcsolat Számla akár 0 Ft-os számlavezetéssel és további banki kedvezményekkel!

A Kapcsolat Dolgozói Csomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Ön olyan munkáltató dolgozója, akinek együttműködési megállapodása van a Bankkal dolgozói számlavezetésre,
 • sokat utal online,
 • bankkártyájával nyilatkozat tétele nélkül is szeretne ingyen készpénzt felvenni

Azért érdemes a Kapcsolat Dolgozói Csomagot választania, mert

 • a standard számlavezetési ajánlatainknál kedvezőbb feltételeket kínálunk:
  • akciósan 0 Ft a számlanyitást követő 6 hónapban a havi számlavezetési díj, ha a kedvezményes számlavezetés feltétele teljesül1
  • akciós időszakot követően a havi számlavezetési díj is csak 209 Ft vagy 104 Ft, ha a kedvezményes számlavezetés feltétele teljesül2
  • 0 Ft online csatornán a 20 000 Ft alatti átutalás belföldön forintban- eseti átutalás forintban, afelett pedig kedvező díjú
  • 0 Ft a csoportos beszedések (közüzemi díjak) teljesítése;
  • 0 Ft a betéti kártyával történő vásárlás belföldön, külföldön,
  • 0 Ft akciósan3 a VertiCard bankkártya kibocsátása
  • 0 Ft az első évben a betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott VertiCard bankkártya díja4
  • 0 Ft havonta az első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön ATM-ből nyilatkozat nélkül is összesen 150 ezer forintig
  • 0 Ft hat hónapig az SMS-szolgáltatás - Mobil Banking szolgáltatás havi díja5
  • 0 Ft az első három hónapban a bankszámla mellé köthető Gondoskodás II. biztosítás6

EBKM: 0,01%

 

MEGNYITOM ONLINE

 

1 Az akció 2024. december 31-ig tart. Feltétel minimum a mindenkori havi minimálbér bruttó összegének 80%-ának (ezer forintra felfele kerekítve) megfelelő összegű havi jóváírás a (jelenleg 186 000 Ft) a számlán maximum két részletben. Nem akciós díj 209 Ft.
2 Az akció 2025. június 30-ig tart. Kedvezményes számlavezetés feltétele 209 Ft/hó díj esetén a havi jóváírási feltétel, 104 Ft/hó esetén a havi jóváírási feltétel teljesítése és hiteltermék (kivéve hitelkártya, folyószámlahitel) megléte. Nem kedvezményes számlavezetési díj 708 Ft/hó.
3 Az akció 2023.december 31-ig tart. Nem akciós díj 3 142 Ft.
4 Az akció 2024.december 31-ig tart. A 2. évtől a kártya díj 5 799 Ft.
5 Ezt követően a Mobil Banking KÁRTYAINFO 128 Ft /hó/ telefonszám, Mobil Banking SZÁMLAINFO 128 Ft /hó/ telefonszám.
6 Az akció 2024.december 31-ig tart. Ezt követően a választott csomagtól függően az egyéni csomagok esetén 499 Ft, 1 299 Ft, 3 990 Ft.

 

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, a Kapcsolat Csomag Kondíciós Lista valamint az azt kiegészítő lent meghatározott Lakossági Kondíciós Listák tartalmazzák. Ha a Lakossági Kondíciós Listákban a díjak, jutalékok, költségek számlánként eltérőek, akkor a Mindennapok 2.0 Számlacsomag kondíciói, kivéve a betéti kártya éves díj és kibocsátási díj esetén, mely esetén az Aktivitás 3.0 Számla kondíciói az irányadóak.

 

Visszahívást kérek

 

Raiffeisen Hűségprogram

                         Raiffeisen Mastercard bankkártyája mostantól még több lehetőséget tartogat Önnek. Használja bankkártyáját, gyűjtse a hűségpontokat, majd váltsa azokat kuponokra!
Részletekért kattintson ide!

Segítünk Önnek a bankváltásban!
Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott Rendszeres átutalásait, Beszedéseit és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz

 1. Nem kell mást tennie, mint felkeresni egy Raiffeisen bankfiókot, nyitni egy Kapcsolat Dolgozói Számlát, és egy nyomtatvány  kitöltésével ide utaltatni jövedelmét, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett.
 2. Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére az ügyintézőnknél, melyhez Önnek egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és rendszeres átutalásait és beszedéseit (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új számlájára.

Kapcsolat Számla nyitására és a kedvezmények igénybevételére a Raiffeisen Bankkal megállapodást kötött munkáltatók dolgozói jogosultak.
Kérjük, érdeklődjön munkáltatójánál, vagy bármelyik Raiffeisen  bankfiókban a dolgozói számlanyitás lehetőségéről, vagy írjon a dolgozoiplusz@raiffeisen.hu e-mail címre.        

A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!
Időpontfoglalás bankfiókba

Számlanyitáshoz hozza magával személyi  igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, valamint fényképes dolgozói  belépőkártyáját vagy munkáltatói igazolását.
További  információt kérhet telefonos banki szolgáltatásunkon, a Raiffeisen Direkten is, a +36-80-488-588-as telefonszámon.


Szeretne bankszámlát nyitni?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!