Ugrás a tartalomhoz
EN

Kapcsolat Dolgozói Csomag

Számlavezetési szolgáltatás - Kapcsolat Számla akár 0 Ft-os számlavezetéssel és további banki kedvezményekkel!

A Kapcsolat Dolgozói Csomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Ön olyan munkáltató dolgozója, akinek együttműködési megállapodása van a Bankkal dolgozói számlavezetésre,
 • sokat utal online,
 • bankkártyájával nyilatkozat tétele nélkül is szeretne ingyen készpénzt felvenni

Azért érdemes a Kapcsolat Dolgozói Csomagot választania, mert

 • a standard számlavezetési ajánlatainknál kedvezőbb feltételeket kínálunk:
  • akciósan 0 Ft a számlanyitást követő 6 hónapban a havi számlavezetési díj, ha a kedvezményes számlavezetés feltétele teljesül1
  • akciós időszakot követően a havi számlavezetési díj is csak 199 Ft vagy 99 Ft, ha a kedvezményes számlavezetés feltétele teljesül2
  • 0 Ft online csatornán a 20 000 Ft alatti átutalás belföldön forintban- eseti átutalás forintban, afelett pedig kedvező díjú
  • 0 Ft a csoportos beszedések (közüzemi díjak) teljesítése;
  • 0 Ft a betéti kártyával történő vásárlás belföldön, külföldön,
  • 0 Ft akciósan3 a VertiCard bankkártya kibocsátása
  • 0 Ft az első évben a betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott VertiCard bankkártya díja4
  • 0 Ft havonta az első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön ATM-ből nyilatkozat nélkül is összesen 150 ezer forintig
  • 0 Ft hat hónapig az SMS-szolgáltatás - Mobil Banking szolgáltatás havi díja5
  • 0 Ft az első három hónapban a bankszámla mellé köthető Gondoskodás II. biztosítás6

EBKM: 0,01%

 

1 Az akció 2022. december 31-ig tart. Feltétel minimum a mindenkori havi minimálbér bruttó összegének 80%-ának (ezer forintra felfele kerekítve) megfelelő összegű havi jóváírás a (jelenleg 134 000 Ft) a számlán maximum két részletben. Nem akciós díj 199 Ft.
2 Az akció 2023. június 30-ig tart. Kedvezményes számlavezetés feltétele 199 Ft/hó díj esetén a havi jóváírási feltétel, 99 Ft/hó esetén a havi jóváírási feltétel teljesítése és hiteltermék (kivéve hitelkártya, folyószámlahitel) megléte. Nem kedvezményes számlavezetési díj 674 Ft/hó.
3 Az akció 2022.december 31-ig tart. Nem akciós díj 2990 Ft.
4 Az akció 2022.december 31-ig tart. A 2. évtől a kártya díj 5 499 Ft.
5 Ezt követően a Mobil Banking KÁRTYAINFO 122 Ft /hó/ telefonszám, Mobil Banking SZÁMLAINFO 122 Ft /hó/ telefonszám.
6 Az akció 2022.december 31-ig tart. Ezt követően a választott csomagtól függően az egyéni csomagok esetén 499 Ft, 1 299 Ft, 3 990 Ft.

 

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, a Kapcsolat Csomag Kondíciós Lista valamint az azt kiegészítő lent meghatározott Lakossági Kondíciós Listák tartalmazzák. Ha a Lakossági Kondíciós Listákban a díjak, jutalékok, költségek számlánként eltérőek, akkor a Mindennapok 2.0 Számlacsomag kondíciói, kivéve a betéti kártya éves díj és kibocsátási díj esetén, mely esetén az Aktivitás 3.0 Számla kondíciói az irányadóak.

 

Raiffeisen Hűségprogram

                         Raiffeisen Mastercard bankkártyája mostantól még több lehetőséget tartogat Önnek. Használja bankkártyáját, gyűjtse a hűségpontokat, majd váltsa azokat kuponokra!
Részletekért kattintson ide!

Segítünk Önnek a bankváltásban!
Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott Rendszeres átutalásait, Beszedéseit és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz

 1. Nem kell mást tennie, mint felkeresni egy Raiffeisen bankfiókot, nyitni egy Kapcsolat Dolgozói Számlát, és egy nyomtatvány  kitöltésével ide utaltatni jövedelmét, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett.
 2. Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére az ügyintézőnknél, melyhez Önnek egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és rendszeres átutalásait és beszedéseit (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új számlájára.

Kiemelt Dolgozói Számla nyitására és a kedvezmények igénybevételére a Raiffeisen Bankkal megállapodást kötött munkáltatók dolgozói jogosultak.
Kérjük, érdeklődjön munkáltatójánál, vagy bármelyik Raiffeisen  bankfiókban a dolgozói számlanyitás lehetőségéről,  valamint a munkáltatójára irányadó feltételekről, vagy írjon a dolgozoiplusz@raiffeisen.hu e-mail címre.        

A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!
Időpontfoglalás bankfiókba

Számlanyitáshoz hozza magával személyi  igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, valamint fényképes dolgozói  belépőkártyáját vagy munkáltatói igazolását.
További  információt kérhet telefonos banki szolgáltatásunkon, a Raiffeisen Direkten is, a +36-80-488-588-as telefonszámon.


Ajánljuk még Ajánljuk még

Szeretne bankszámlát nyitni?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!