Tartalom megjelenítő

Lakásbiztosítások

Lakásbiztosítások

Mindenhol jó, de legjobb otthon.

Bankunkban elérhető az UNIQA Biztosító HomeGuard lakásbiztosítása és Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítása (MFO) is.

A fedezetek részletes összehasonlítását ide kattintva tekintheti meg.
 

Mindenhol jó, de legjobb otthon.

Valószínűleg a korábbi években megkötött lakásbiztosítása nem nyújt kellő védelmet, nem lehetne otthonát újjáépíteni meglévő biztosításának szolgáltatásából. 

Ennek oka, hogy az elmúlt évek drasztikus ingatlan-, és építőanyagár- növekedése miatt az Ön ingatlana is többet ér már, mint biztosítása megkötésekor.

Tudjon meg többet pár egyszerű lépésben:

  • néhány adat megadásával kalkulálható a díj,
  • villámgyors szerződéskötés online vagy bármely bankfiókunkban, akár időpontfoglalással,
  • alulbiztosítottság elleni garancia*,
  • kedvező díjszabás,
  • gyors kárrendezés, akár szemle nélkül.

*HomeGuard lakásbiztosítás esetén, ha a Szerződés a Biztosító által az épületre kalkulált és javasolt (vagy azt meghaladó) biztosítási összeggel jön létre, a Biztosító nem vizsgál alulbiztosítottságot az épület vonatkozásában.

HomeGuard lakásbiztosítás:

  • Prémium és Médium csomagok magasabb fedezetekkel 

Ha magasabb fedezeti értékekkel, vagy még szélesebb körű szolgáltatásokkal szeretné otthonát biztosítani, akkor Önnek Prémium vagy Médium csomagjainkat ajánljuk. 

  • Alap csomaggal a legelemibb veszélyek ellen

A károk háromnegyedét öt kárfajta teszi ki: vezetékes vízkár, viharkár, üvegkár, beázás és villámcsapás. Ezek ellen már Alap csomagunk is védelmet nyújt.

 MFO lakásbiztosítás:

  • Védelem a leggyakoribb veszélyek ellen, melyhez kiegészítő fedezeteket választhat

A HomeGuard lakásbiztosítást megkötheti online, vagy mind a két terméket a Raiffeisen Bank bármely fiókjában. A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

A biztosításértékesítés során a Raiffeisen Bank Zrt. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 116-118.) az UNIQA Biztosító Zrt. (székhely: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.) függő ügynökeként jár el.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, annak tartalma a vonatkozó biztosítási feltételekben leírtak szerint értelmezhető, illetve érvényes.