Ugrás a tartalomhoz
EN

MasterCard® PayPassTM Gold Hitelkártya

A Bank 2013. július 10-től Gold Hitelkártya kibocsátására vonatkozó igénylést nem fogad be.
Igényeljen OneCard Gold Hitelkártyát 1-3-5% pénzvisszatérítéssel!

A Gold Hitelkártya használatának jellemzői:

  • belépésre jogosít a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található MasterCard Lounge-ba,
  • igénybe veheti a MasterCard Premium Selection program kedvezményeit,
  • széles körben használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre, internetes vásárlásra külföldön és belföldön egyaránt,
  • MasterCard® PayPassTM funkcióval ellátott kártya, amellyel gyorsan, mindössze egyetlen érintéssel fizethet a PayPassTM elfogadóhelyeken, anélkül, hogy a kártyát át kelljen adnia a pénztárosnak,
  • az Ön kényelme érdekében balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, sürgősségi biztosítás (utazás alatt baleset és betegség következtében felmerült sürgősségi orvosi költségekre), valamint asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik hozzá,
  • vásárláskor személyre szabott hitelkeretét költi, amit ráér később visszafizetni, addig lekötött pénze kamatozik,
  • különleges megjelenésű presztízskártya.

Hogyan használhatja a Gold Hitelkártyáját?

Kamatmentesen vásárolhat a vásárlás időpontjától a következő számlakivonaton megjelölt fizetési határidőig (ez a kamatmentes periódus), amennyiben a hitelkeret terhére felhasznált összeg - ide értve a hitelkártya számlára beterhelt díjakat, költségeket is - a fizetési határidőig teljes egészében visszafizetésre kerül.

A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25.-e (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő pedig minden hónap 10.-e (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy a keretéből felhasznált összeget kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimálisan visszafizetendő összeget befizesse.

A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5 000 Ft. Ha a fizetési határidőig a minimálisan fizetendő összeg sem került befizetésre, havi késedelmi díjat kell fizetni.

Mindez egyszerűen kiküszöbölhető a díjmentes, minimum összegre szóló csoportos beszedési megbízással.

Nincs visszafizetési kötelezettsége, ha a hitelkeret terhére felhasznált összeg kisebb, mint 5 000 Ft, ebben az esetben azonban a hitelkeretből felhasznált összegre kamat terhelődik.

Hitelkeret-túllépési díjat kell fizetni, ha a hitelkeret terhére felhasznált összeg meghaladja a rendelkezésre álló hitelkeret összegét, és ez a túllépés a fizetési határidő napján is fennáll.


Ajánljuk még Ajánljuk még