Tartalom megjelenítő

Export hitel MEHIB biztosítás fedezete mellett

Egyedi finanszírozási konstrukció nagy volumenű exportügyletekhez

A Raiffeisen nagy volumenű exportügyletekhez kínál közép- és hosszúlejáratú egyedi finanszírozási konstrukciókat MEHIB biztosítás fedezete mellett. A biztosítási feltételek az állami hátterű biztosításokra vonatkozó nemzetközi előírások figyelembevételével kerültek kialakításra.

Főbb terméktípusaink:

Vevőhitel: a bank a magyar exportőr külföldi vevőjének nyújt - közvetlenül vagy közvetve - közép- vagy hosszú lejáratú hitelt kedvező feltételekkel, mely segíti az exportőr külföldi piacszerzését, valamint mentesíti a külföldi vevő fizetési kockázatától.  A vevő a hitelt kizárólag a magyar exportőr kifizetésére veheti igénybe.
 

Bankközi vevőhitel: a vevőhitel speciális fajtája, ahol a bank a vevő bankjának nyújtja a hitelt, amelyet az továbbad a vevőnek a magyar exportőr kifizetésére.
 

Követelésvásárlás: az exportügyletekhez kapcsolódó halasztott fizetésű követeléseket vásárolja meg a bank diszkontált értéken, mely konstrukció segítségével az exportőr újabb üzleti lehetőségekhez juthat alternatív finanszírozási formát kínálva vevőjének.

További információ:
Telefon: (+36 1) 484-4753
E-mail: exportfinance@raiffeisen.hu