Ugrás a tartalomhoz
EN

Kiemelt Dolgozói Számlacsomagok

Kiemelt Dolgozói Számlacsomagok

0 Ft-os szolgáltatások és további banki kedvezmények!

A Kiemelt Dolgozói Számlacsomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Ön a Raiffeisen Bank szerződött partnerének dolgozója,
 • előnyben részesíti a díjmentes és kedvezményes banki szolgáltatásokat,
 • gyakran használja kártyáját vásárlásra,
 • gyakran használja az alapbanki szolgáltatásokat.

Azért érdemes a Kiemelt Dolgozói Számlacsomagot választania, mert

 • a standard számlavezetési ajánlatainknál még kedvezőbb feltételeket kínálunk:
  • ingyenes számlanyitás,
  • ingyenes havi számlavezetési díj*,
  • díjmentes az internetes hozzáférés számlájához;
  • díjmentes a csoportos beszedési megbízások teljesítése,
  • díjmentes a bankkártyás vásárlás,
  • egyes kártyák esetén díjmentes az első éves kártyadíj,
  • havonta az első 2 alkalommal díjmentesen vehet fel készpénzt, belföldi ATM-ből, forintban, összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről,
  • a választott csomag típustól függően havonta az első 2 alkalommal kedvezményesen vehet fel készpénzt bármely hazai bankautomatából / vagy korlátlan számban vehet fel kedvezményesen készpénzt a belföldi Raiffeisen bankautomatákból, ha nem nyilatkozott bankunknál az ingyenes készpénzfelvételről,
  • kedvező az interneten megadott átutalások teljesítésének díja.

EBKM: 0,01%

*Minimum a mindenkori havi minimálbér nettó összegének megfelelő egyösszegű havi jóváírás esetén

A bankszámlához kapcsolódó ingyenes, illetve kedvező díjú szolgáltatások mellett az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti:
 

 1. Választott csomag típustól függően bizonyos lakossági bankkártyákra az első éves bankkártyadíj elengedése, mely kedvezmény társkártyára is érvényesíthető
 2. Akár 6 hónapig díjmentes Mobil Banking szolgáltatás
 3. Kedvezmény a Bankszámlahitel kamatából.
 4. Hitelbírálati díj-kedvezmény Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel, Lakáshitel, Személyi Kölcsön esetén
 5. Kedvezőbb díjazású biztosítások

A részletes feltételeket keresse az aktuális Kondíciós Listában.

Segítünk Önnek a bankváltásban!
Ne gondolja, hogy bonyolult és időigényes lenne más banknál lévő bankszámláján megadott állandó átutalásait, csoportos megbízásait és jövedelmét átirányítani Bankunkhoz.
 

 1. Nem kell mást tennie, mint felkeresni egy Raiffeisen bankfiókot, nyitni egy Kiemelt Dolgozói Számlát, és egy nyomtatvány  kitöltésével ide utaltatni jövedelmét, a továbbiakat mi intézzük Ön helyett.
 2. Adjon megbízást bankváltás kezdeményezésére az ügyintézőnknél, melyhez Önnek egyetlen nyomtatványt kell kitölteni, és állandó átutalásait és csoportos beszedési megbízásait (pl. közös költség vagy villanyszámla fizetése) a Bank átirányítja az új számlájára.
 3. Az sem probléma, ha bankszámlahitel kapcsolódik jelenlegi számlájához, mert az új számlanyitással egyidejűleg igényelhet a más banknál lévő hitelkeretével azonos, vagy akár nagyobb összegű bankszámla-hitelkeretet, így hitelének áthozatalával sem kell foglalkoznia.
  Kiemelt Dolgozói Számla nyitására és a kedvezmények igénybevételére a Raiffeisen Bankkal megállapodást kötött munkáltatók dolgozói jogosultak.
Kérjük, érdeklődjön munkáltatójánál, vagy bármelyik Raiffeisen  bankfiókban a dolgozói számlanyitás lehetőségéről,  valamint a munkáltatójára irányadó feltételekről, vagy írjon a dolgozoiplusz@raiffeisen.hu e-mail címre.        
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  Számlanyitáshoz hozza magával személyi  igazolványát, lakcímkártyáját és adókártyáját, valamint fényképes dolgozói  belépőkártyáját vagy munkáltatói igazolását.
  További  információt kérhet telefonos ügyfélszolgálatunkon, a Raiffeisen Direkten is, a +36-80-488-588-as telefonszámon.