Ugrás a tartalomhoz
EN

Alapszámla

Nyisson egy jó banki kapcsolatra!

Most 20 000 Ft jóváírást adunk

 • 1 éves hűségnyilatkozattal
 • minden új lakossági forint bankszámlához
 • az akció 2018. január 15-tól március 9-ig tart

ÉRDEKEL

A tájékoztatás nem teljes körű. Az akció 2018.01.15-től 2018.03.09-ig kizárólag új ügyfelek esetén érvényes, a számlacsomagok részletes feltételei, valamint a számlák kondíciói megtalálhatóak a Bank aktuális Lakossági Kondíciós Listájában, a Premium Banking Kondíciós Listájában, a www.raiffeisen.hu internetes oldalon vagy bankfiókjainkban. A bankszámla szerződés feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, és a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés tartalmazza. Promóció részletei itt.

 

Az Alapszámlát elsősorban azoknak ajánljuk, akik alapszintű banki szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni, és nem rendelkeznek Magyarországon forintban vezetett lakossági fizetési számlával, illetve rendelkezési joguk sincs ilyen számla felett, valamint EGT államban tartózkodásra jogosultak.   

Fix havi díjért1 az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

 • belföldi ATM-ből betéti bankkártyával legfeljebb 2 db forint készpénzfelvétel, amelyek együttes összege max. 150 ezer Ft vagy Raiffeisen bankfiók pénztárában legfeljebb 1 db készpénzfelvétel, amelynek összege max. 50 ezer Ft,
 • havonta legfeljebb 4 db eseti átutalási és korlátlan számú állandó átutalási megbízás, amelyek  együttes összege nem haladja meg a 100 ezer forintot,
 • 1 darab nem dombornyomott Start OKOSkártya,
 • bankkártyás vásárlások,
 • beszedési megbízások,
 • pénztári készpénzbefizetés forintban.


A fenti limiteket meghaladó összegre, illetve tranzakciókra a Bank a Lakossági Kondíciós Lista szerinti díjakat alkalmazza.

Az Alapszámla részletes feltételei megtalálhatóak a Lakossági Üzletszabályzatban és a Lakossági Kondíciós Listában.

EBKM: 0,01%

A Bank az Alapszámlát az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján nyújtja.

1megelőző év utolsó napján érvényes legkisebb összegű havi bruttó minmálbér 1,5%-a

 

  Bankszámlanyitáshoz kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba
 

  A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok
 1. személyi igazolvány
 2. lakcímkártya