Ugrás a tartalomhoz
EN

Raiffeisen Online Bankszámla

Raiffeisen Online Bankszámla

Számlavezetési szolgáltatás - a Raiffeisen Online Bankszámla a legmegfelelőbb választás, ha pénzügyeit online szeretné intézni feltételek nélkül 0 Ft-os havidíjért - már online számlanyitással elérheti!

Lenullázhatja költségeit

 • 0 Ft a havi számlavezetési díj,
 • 0 Ft minden online eseti átutalás belföldön forintban 20 ezer forintig1
 • 0 Ft a betéti- vagy a hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön, vagyis a számlához kapcsolódó bankkártyával történő vásárlás
 • 0 Ft akciónkban a betétikártya szolgáltatás keretein belül a VertiCard (Mastercard nem dombornyomott betéti bankkártya) kibocsátási díjra vonatkozóan, az éves kártyadíj 5.799 Ft2
 • 0 Ft havonta az első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön forintban ATM-ből összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről3
 • 0 Ft a beszedések teljesítésének díja forintban 20 ezer forintig1
 • 0 Ft az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások havidíja

Mikor érdemes az Online Számlát választania?

 • ha a bankfióki vagy telefonos ügyfélszolgálat helyett az online megoldásokat részesíti előnyben,
 • amennyiben bankszámlájáról online intézi fizetéseit,
 • ha bankszámlájáról fizeti közüzemi számláit és egyéb kiadásait és
 • rendszeresen használja az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokat

Meddig biztosítja a kedvezményeket a Raiffeisen Online Számla?

A Raiffeisen Online Bankszámlát választók a kedvező kondíciókat 2024.02.28-ig érhetik el, utána - eltérő rendelkezés hiányában - automatikusan átváltásra kerül a Mindennapok 2.0 számlára vagy az annak megfelelő mindenkori utódjára. A változásról a bank két hónappal korábban, írásban értesítést küld Ügyfelei számára. A bank fenntartja magának a jogot, hogy a számla elérhetőségét 2024.02.28 után továbbra is biztosítsa.

 

Megnyitom online

 

EBKM: 0,01%

1 A 20 000 Ft feletti összegre a díj 0,3%, maximum 10 000 Ft.
2 Az akció 2023.06.30-ig érvényes, az első kibocsátási díjra vonatkozik, ezen felül a díj 3.142 Ft
3 A nyilatkozat a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. § (4) bekezdés c) pontján alapuló díjmentes készpénzfelvételről szól.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza. A Raiffeisen Online Lakossági Számlanyitás Platformon új ügyfelek számára igényelhető, amennyiben nem rendelkeztek a számlanyitást megelőző 6 hónapban a Raiffeisen banknál lakossági bankszámlával.

Hogyan tud nyilatkozni az ingyenes készpénzfelvételről?
Egyszerűen, néhány kattintással nyilatkozhat az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban- Raiffeisen DirektNeten keresztül, vagy személyesen bármelyik bankfiókunkban.

 

Raiffeisen Hűségprogram

                         Raiffeisen Mastercard bankkártyája mostantól még több lehetőséget tartogat Önnek. Használja bankkártyáját, gyűjtse a hűségpontokat, majd váltsa azokat kuponokra!
Részletekért kattintson ide!

 

Igénylés

 

1. Számlanyitáshoz kérjük, látogasson el a Raiffeisen számlaválasztójára.
2. Kalkulátorunk segítségével válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb számlát és bankkártyát
3. Az online számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:
 • a. Magyar személyi igazolvány/útlevél,
 • b. lakcímkártya.
4. Adja meg a kért adatokat és fogadja el a nyilatkozatokat
5. Azonosítsa magát videóhívás keretein belül
6. Sikeres azonosítás után, amennyiben a számlanyitásnak nincs egyéb akadálya, a videohívás alapján a Bank elvégzi, Önnek nincs ezzel teendője és a szerződéseket elektronikusan megküldjük az Ön részére.
TIPP: Igényeljen bankszámlájához betétikártya-szolgáltatást - VertiCard bankkártyát vagy ha dombornyomott kártyát részesíti előnyben akkor a OneCard Bankkártyát!

Gyakran ismételt kérdések

Hol nyithatom meg az online számlát?

A www.raiffeisen.hu/onlineszamlanyitas oldalon van lehetőség megnyitni a számlát.

 

Ha online nyitottam a számlámat, melyik fiókban intézhetem az ügyeimet?

Ügyfeleink a DirektNeten, a myRaiffeisen applikációban, de bármelyik magyarországi bankfiókban is intézhetik pénzügyeiket.

 

Ha a számla csak 2024.02.28-ig érhető el, lesz egyéb teendőm?

Automatikusan átváltásra kerül minden Online számla a Mindennapok 2.0 számlára vagy az annak megfelelő mindenkori utódjára. Erről a bank két hónappal előtte, írásban értesítést küld az Ügyfelek számára.

 

Miért kedvezőbbek ennél a számlánál a tranzakciós költségek?

Az online számla azoknak az Ügyfeleinknek került kialakításra, akik a bankfióki vagy telefonos ügyfélszolgálat helyett az online csatornát részesítik előnyben, ezért lényegesen olcsóbbak azok a tranzakciók, amiket online csatornán indítanak.

 

Tartozik ingyenes applikáció és internetbank a számlához?

Igen, az internetbankot megtalálja a raiffeisen.hu honlapon, emellett a myRaiffeisen applikáció letölthető mind iOs, mind pedig androidos eszközökre.