Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő

A JÖVŐ KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁ!

Az új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunkkal - a myRaiffeisen mobilapplikációval a holnap még nyerőbb lehet!

Telepítse most iOS vagy Android eszközére, hogy még jobb pénzügyi döntéseket hozhasson! Sőt, a myRaiffeisen-nel most egy iPhone X okostelefon is az Öné lehet!
 

Kedves Ügyfelünk!

A Promóció március 31-én véget ért.

Amennyiben Ön egyike annak a három Játékosnak, akik a Promócióban eljutottak a bónusz kérdésig, és azt a lehető leggyorsabban és legpontosabban válaszolták meg (valamint teljesítették a Promóció további feltételeit  is), úgy az ajándék iPhone X okostelefon kézbesítésének részleteiről a regisztrációkor megadott e-mail címén értesítjük Önt, legkésőbb 2020. április 9-ig.

 

A Promóció időtartama: 2020.03.03 – 2020.03.31. Az eredmények összesítésére és a Promóciós Szabályzatban foglalt feltételek vizsgálatára 2020.04.02-án kerül sor. Az ajándékra jogosult és nem jogosult Játékosokat a Bank az eredmények összesítését követő 5 munkanapon belül, azaz legkésőbb 2020.04.09-ig értesíti a Promóció eredményéről a regisztráció során megadott e-mail címen. Minden Játékos első alkalommal beküldött regisztrációja és a kérdésekre adott válaszai vesznek részt a Promócióban. A további regisztrációk és megoldások a Promóciós Szabályzat alapján érvénytelenek. A bónusz kérdésre több azonos, a helyes választ eltaláló, vagy azt leginkább megközelítő, érvényes tippet leadó Játékos közül a megoldást legkorábban beküldő 3 Játékos nyer.

A Promóciós Szabályzat ide kattintva érhető el, valamint megtalálható a Bank Hirdetményei között, illetve bankfiókjainkban. Megadott adatai kezelésére a Promóciós Szabályzatban foglaltak az irányadók.