Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Online Broker

Raiffeisen Online Broker

 

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás

Tőzsdézz kényelmesen, kereskedj részvényekkel vagy kövesd az árfolyamokat akár már a myRaiffeisen mobilappon keresztül a Raiffeisen Online Broker segítségével! Neked ajánljuk szolgáltatásunkat, ha kedvező tranzakciós díjak mellett szívesen intézed online a pénzügyeidet, és fontos számodra, hogy azonnal, "real time" lásd részvényportfóliódat és megbízásaid státuszát.


 

Milyen funkciókat érhetsz el a felületen?


 

Kereskedés a hazai és akár már a nemzetközi tőzsdén jegyzett értékpapírokkal is. Részvényvásárlás esetén olyan cégek eredményeiből részesülhetsz, mint pl. a Meta, Amazon, Tesla, Ford, Microsoft vagy Nvidia – mindezt tőzsdei nyitvatartás alatt. 


 

Lehetőséged van azonnali, "real-time" árfolyamokra előfizetni. Ha bizonytalan vagy a szolgáltatás havidíjának kifizetésével kapcsolatban, ne aggódj: az előfizetés első hónapja ingyenes és bármikor lemondható.


 

Árfolyamfigyelés beállítási lehetőség akár több értékpapírra.


 

Adott a piaci, limitáras és stop megbízás beadásának lehetősége, így akár többféle megbízás típust is megadhatsz, és testre szabhatod, hogy mikor, milyen módon kerüljön teljesítésre a tranzakció. 

Részvények múltbeli teljesítményének grafikus megjelenítése, hogy számodra még átláthatóbb legyen a rendszer.

0-24 órában, bármikor követheted befektetéseid állapotát, piaci nyitvatartás alatt pedig módosíthatod, visszavonhatod megbízásaidat abban az esetben, ha esetleg a piac számodra nem kedvező irányba mozog. 

 

Időpontfoglalás bankfiókba

Töltsd le a myRaiffeisen appot, hogy bárhol, bármikor elérd a Raiffeisen Online Brokert:

 


 


Mire van szükséged a Raiffeisen Online Broker használatához?


Raiffeisen Banknál vezetett
értékpapírszámlára, pl.: Tartós Befektetési Számla (TBSZ) (értékpapírszámla-nyitáshoz szükséges dokumentumokra: személyi igazolvány, lakcímkártya, magyar adóigazolvány)

Számlanyitáshoz térj be fiókunkba, amelynek részeként lehetőséged lesz MiFID kérdőívet is kitölteni.

Töltsd ki a MiFID kérdőívet online, majd számlanyitáshoz hozd magaddal a kitöltött kérdőív kódját.

A megfelelő felhasználói élmény érdekében célszerű az alábbi minimális rendszerkövetelményeket figyelembe venni:

  • Szélessávú internet kapcsolat
  • Legalább 2GB memória
  • A rendszer a következő böngészők utolsó verzióját támogatja: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Apple Safari

 

Tartalom megjelenítő