Yelloo Számla - Raiffeisen BANK

Tartalom megjelenítő

Fiataloknak szóló YELLOO számlacsomag

Lakossági forint számlavezetés, betétikártya szolgáltatás, betétikártyával történő vásárlás belföldön és külföldön, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás

A Yelloo több, mint egy diákszámla. Segít elindulni a pénzügyi függetlenség felé vezető úton, a saját bankkártya megtanít felelősen bánni a pénzzel, egyszerűen és biztonságosan lehet online utalni, a mobilappon keresztül folyamatosan nyomon lehet követni a költéseket, a bankszámlán pedig könnyedén lehet akár a megtakarításokat kezelni. A számlát 18 év felett gyorsan és gördülékenyen egy szelfivel is meg lehet nyitni. A számlanyitás 14-18 év kor között szülő vagy gondviselő jelenlétében, csak bankfiókban lehetséges. 
 

Yelloo Számla most 40.000 Ft értékű BALAZS KICKS kuponnal!

Számlanyitási promóciónk keretében a Yelloo Számlát nyitó és bankkártyát igénylő ügyfelek 40.000 Ft értékű BALAZS KICKS kupont kaphatnak a feltételek teljesítése esetén.
Az akció időtartama: 2024.07.01-től visszavonásig, de legkésőbb 2024.08.23-ig.

Részletek a Lakossági Bankszámla és Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós listában.


Miért éri meg Yelloo számlát nyitni 18 év felett?

 • 0 Ft a havidíj 25 éves korig, feltétel nélkül
 • 0 Ft az első éves kártyadíj1
 • 0 Ft az online utalás 20 000 Ft-ig 
 • 0 Ft a belföldi készpénzfelvétel havonta 2 alkalommal 150.000 Ft-ig2

Számlanyitási promóciónk keretében, ha Yelloo Számlát nyitsz, bankkártyát igényelsz és  5-ször vásárolsz bankkártyáddal összesen legalább 20.000 Ft értékben, akkor 40.000 Ft értékű BALAS KICKS kupont kaphatsz. A részeleteket olvasd el a Lakossági Bankszámla és Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós listában.
 

Kupon letöltés feltételei és folyamata:

 1. Nyiss Yelloo számlát! A számlanyitás során adj marketing hozzájárulást.
 2. Igényelj számládhoz Mastercard betéti kártyát!
 3. Regisztrálj a YELLOO Klubba e-mail címeddel. (Legkorábban a számlanyitást követő 2. munkanap lehetséges, a regisztráció elérhetőségéről e-mailben értesítünk.)
 4. Vásárolj bankkártyáddal legalább ötször összesen minimum 20.000 Ft értékben 2024.09.20-ig.
 5. Lépj be a Yelloo Klubba, és töltsd le 2024.09.27-ig az BALAZS KICKS kuponod.
 6. A promóciós kódok a BALAZS KICKS online felületén, illetve a fizikai üzlethelységében válthatóak be 2024.12.31-ig, minimum 20.001 Ft vásárlási érték esetén.
   

Töltsd le a myRaiffeisen appot és nyisd meg egy szelfivel

 

 


 
Válaszd ki az Yelloo számlát, majd válassz bankkártyát is!

 
Add meg elérhetőségeidet, és fogadd el a nyilatkozatokat!

 
Fotózd be okmányaidat, készítss el szelfidet!

 
Írjd alá a szerződésed!
Számládat munkanapokon 8:00 és 19:00 között egy órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanapon 9:00 óráig megnyitjuk.
Számlanyitást követően a szerződéseket e-mailben fogod megkapni.

 

A szelfis számlanyitás feltételei:

 • betöltött 18. életév
 • új típusú, 2016 után kibocsátott chipes személyazonosító igazolvány vagy útlevél
 • NFC képes mobiltelefon 
 • fontos, hogy a számlanyitáskor ne legyen élő Raiffeisen bankszámlád, hitelszerződésed vagy értékpapírszámlád.


Inkább bankfiókban nyitnád meg?
Kattints a gombra, add meg az adataidat, szakértőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és segít időpontot foglalni bankfiókba, hogy sorban állás nélkül intézhesd a számlanyitást.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Ismersz valakit, akit érdekelne a Yelloo?
Ha mindketten elmúltatok 18 évesek, Ügyfélajánló Programunk keretében a megnyitott Yelloo számla után 5 000 Ft jóváírást kaptok a feltételek teljesítése esetén.
Kattints ide, ha bővebben szeretnél tudni az Ügyfélajánló Programról

 

 

Miért éri meg Yelloo számlát nyitni? 

A Yelloo-val a 14-18 év közötti ügyfél önállóan kezelheti a számlát, a szülő pedig a myRaiffeisen applikációban és a DirektNeten nyomon követheti költéseit, így biztosítva a felelősségteljes költekezést és takarékoskodást.

 • 0 Ft a havidíj 25 éves korig, feltétel nélkül
 • 0 Ft az első éves kártyadíj1
 • 0 Ft az online utalás 20 000 Ft-ig 
 • 0 Ft a belföldi készpénzfelvétel havonta 2 alkalommal 150.000 Ft-ig2

Számlanyitási promóciónk keretében, ha Yelloo Számlát nyitsz, bankkártyát igényelsz és 5-ször vásárolsz bankkártyáddal összesen legalább 20.000 Ft értékben, akkor 40.000 Ft értékű BALAZS KICKS kupont kaphatsz. A részeleteket olvasd el a Lakossági Bankszámla és Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós listában.

A számlanyitás 14-18 év kor között szülő vagy gondviselő jelenlétében, csak bankfiókban lehetséges.
 

Mitől több ez a számla, mint a többi? 
Az ingyenes Yelloo Klubban kifejezetten fiataloknak szóló kedvezményes kuponokat lehet letölteni. Nem kell hozzá más, mint számlanyitás után regisztrálni, rendszeresen használni a kártyát, amivel pontokat lehet gyűjteni. Ezeket aztán szuper kedvezményekre lehet majd beváltani. 

Hogyan nyithattok gyermekeddel 0 Ft-os Yelloo bankszámlát?

18 éves kor alatt a szülővel/gondviselővel kizárólag személyesen, a bankfiókban lehetséges a számlanyitás. 

Kattints a gombra, add meg az adatokat, szakértőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és segít időpontot foglalni bankfiókba, hogy sorban állás nélkül intézhessétek a számlanyitást.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Hasznos tudnivalók a szelfis számlanyitáshoz

Kik nyithatnak számlát myRaiffeisen mobilapplikációban?

Kizárólag 18 év feletti magyar állampolgárok magyar adóilletőséggel tudnak jelenleg számlát nyitni online, akik érvényes 2016 után kibocsátott chipes személyazonosító igazolvánnyal/útlevéllel és magyar lakcímkártyával rendelkeznek, és nincs még lakossági bankszámlájuk, értékpapírszámlájuk vagy hitelük bankunknál. Amennyiben rendelkezik a banknál folyószámlával úgy új számlanyitási igényével keresse fel bankfiókjaink valamelyikét.

Honnan tudom, hogy a személyazonosító igazolványom / útlevelem NFC képes-e?

A személyi igazolványok jobb felső részén, valamint az útlevelek fedlapjának az alsó részén található egy NFC chip ikon, amennyiben az okmánya rendelkezik ezekkel az azonosítókkal, úgy használhatod azt a számlanyitási folyamatunkban.

Honnan tudom, hogy a telefonom NFC képes-e?

A legegyszerűbb megoldás ennek kiderítésére, ha rákeresel a telefon beállításaiban vagy indítsd el a számlanyitási folyamatunkat, ahol szintén ellenőrizzük a képesség meglétét.

Mit tegyek, ha nem sikerül jól lefotóznom az okmányaimat?

Az okmányfotózásnál kérjük figyelj arra, hogy minden adat és az arcképed is jól látható legyen. A fotózás során az okmányt helyezd egy sík felületre, illeszd a képernyőn található kerethez úgy, hogy a felületén ne legyen tükröződés és ne takarja ki semmi.

Mit tegyek, hogy NFC beolvasás sikeresen megtörténjen?

Helyezd egy stabil felületre az azonosításhoz használt okmányodat, majd ezt követően a készülékedet tartsd az NFC chip-hez, a telefon készüléked rezgéssel jelzi, hogy a beolvasás elejét és végét.

Mit tegyek, ha nem fogadja el az alkalmazás az elkészített önarcképemet / szelfimet?

Kérjük figyel arra, hogy a fotó jó fényviszonyok között készüljön és nézz egyenesen a kamerába, a teljes arcod látható legyen és más személy ne látszódjon a képen.

Mit tegyek, ha technikai problémám adódik?/Elakadtam a folyamatban, hogyan tovább?

Újrakezdheted a számlanyitási folyamatot, viszont amennyiben elérhetőségi adataid megadását és visszaigazolását követően adódik problémád a folyamatban, kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot telefonon keresztül és segítenek a számlanyitás folytatásában.

Mikortól tudom használni a számlát?

A munkanapokon 8:00-19:00 között indított számlanyitások 1 órán belül megnyílnak, egyéb esetben következő munkanap 9:00-ig teljesülnek, a sikeres számlanyitásról az Ön által megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást és a szerződéses dokumentumokat is ide fognak érkezni.

Visszaigazoltam a telefonszámomat és elfogadtam a nyilatkozatokat, és ezt követően nem kaptam e-mailt. Mi a teendőm?

Nézze meg a levélszemét mappát (SPAM) vagy regisztráljon újra a helyes e-mail címmel. Ha nem ismétli meg a regisztrációt, akkor kollégáink 24 órán belül felhívják Önt.

Hol találom meg az internetbank használatához szükséges Direkt Azonosítót?

A szerződéses dokumentumokat tartalmazó email csatolmányának (.zip file) egyik mellékletében (Direkt Azonosító pdf)

Hogyan aktiválom az internetbank (Direktnet) szolgáltatást?

A https://direktnet.raiffeisen.hu oldalon az AKTIVÁLÁS fülre kattintva kell megadnia nyolc számjegyű Direkt Azonosítóját és az SMS-ben kapott egyszer használatos, Direkt Azonosítóhoz tartozó Raiffeisen Digitális Csatorna aktiváló kódot.

Ki nyithat Yelloo számlát?

A Yelloo számla 14-25 év közötti új ügyfelek számára igényelhető, amennyiben nem rendelkeztek a számlanyitást megelőző 6 hónapban a Raiffeisen banknál lakossági bankszámlával és számlanyitáskor nem rendelkeznek hitelszerződéssel vagy értékpapír számla szerződéssel.

Hogy tudom online megnyitni a Yelloo számlát?

A www.raiffeisen.hu/onlineszamlanyitas oldalon van lehetőség megnyitni a számlát. Kizárólag 18 év feletti magyar állampolgárok magyar adóilletőséggel tudnak jelenleg számlát nyitni online.

Szükséges diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás a számla megnyitásához?

A Raiffeisen banknál nem támasztunk fölösleges adminisztrációs feltételeket, személyes okmányok segítségével az életkor igazolása szükséges csupán.

Tartozik ingyenes applikáció és internetbank a számlához?

Igen, az internetbankot megtalálja a raiffeisen.hu honlapon, emellett a myRaiffeisen applikáció letölthető mind iOS, mind pedig Androidos eszközökre.

Ha online nyitottam a számlámat, melyik fiókban intézhetem az ügyeimet?

Ügyfeleink a DirektNeten, a myRaiffeisen mobilapplikációban, de bármelyik magyarországi bankfiókban is intézhetik pénzügyeiket.

EBKM: 0,01%

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

1 Az akció 2024.12.31-ig érvényes, az első kibocsátási díjra és az első éves kártyadíjra vonatkozik, nem akciós kibocsátási díj 3.597 Ft, az éves díj 6.616 Ft
2 Belföldön forintban ATM-ből összesen 150 ezer forintig, amennyiben a számlához kapcsolódóan nyilatkozott az ingyenes készpénzfelvételről, a nyilatkozat a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. § (4) bekezdés c) pontján alapuló díjmentes készpénzfelvételről szól.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. 

 

Űrlap